Kies net als 216 andere opdrachtgevers voor BuzzPartners

BuzzPartners is hét Social Media Bureau voor MKB ondernemers sinds 2011.

Je bent in goed gezelschap. Deze bedrijven gingen je voor:

IMG 2890 - Afspraak Maken

Maak een vrijblijvende afspraak met BuzzPartners

Dit is wat de opdrachtgevers van BuzzPartners over onze dienstverlening zeggen:

 • Dutch Promo Bags 1024x1024 - Afspraak Maken
  Via via in contact gekomen met BuzzPartners. Goed onthaal en duidelijk verhaal. Net zoals wij werken, werken ze met korte lijntjes in een open karakter. Advies wordt altijd gegeven, maar de keuze ligt bij onszelf, waardoor beide partijen betrokken blijven. We hebben er alle vertrouwen in dat het tot een succes gaat leiden!
  Marrie Schippers
  Dutch Promo Bags
 • Schermafbeelding 2019 09 09 om 12.11.51 1021x1024 - Afspraak Maken
  BuzzPartners heeft voor mij de diverse social media opgestart en bijgewerkt en zorgt voor leuke berichten. Dit zorgt er voor dat ik daar zelf weinig tijd aan hoef te besteden. Hierdoor kan ik mij volledig bezig houden met mijn eigen werk. Na een paar leuke berichten en acties zijn we een paar honderd likes rijker!
  Peter van Kooten
  Eigenaar - Woninginrichter De Lelie
 • blond 1024x1024 - Afspraak Maken
  Heerlijk dat je niet zelf elke keer iets moet verzinnen om op Facebook te plaatsen. BuzzPartners ontzorgt echt voor 100%! Superblij mee.
  Peter van den Berg
  Eigenaar - Blond Lunch & Diner
 • cars office 1024x1024 - Afspraak Maken
  Sinds een paar maanden hebben wij van Cars & Office onze social media campagnes uitbesteed bij BuzzPartners. En dit is naar volle tevredenheid. Een professioneel bedrijf met korte lijnen en ze schrijven leuke pakkende berichten. Ook het Buzzboard waar je kunt zien welke berichten er voor je klaar staan om geplaatst te worden is een handige tool.
  Erik Visser
  Cars & Office
 • landwater events - Afspraak Maken
  Beste beslissing van 2018: In zee gaan met BuzzPartners. Zij zorgen elke week voor creatieve berichten op Facebook en Instagram. Bij Landwater Events merken wij nu al de resultaten! Super dank en dat 2019 nog meer successen mag brengen!
  Marc Schuurman
  Eigenaar - Landwater Events
 • jrm 1024x1024 - Afspraak Maken
  Na een aantal goede gesprekken zijn we met BuzzPartners 'in zee gegaan'. Een duidelijk verhaal, met een duidelijke doelstelling en een reëel verwachtingspatroon. De communicatie verloopt prima, de onderlinge samenwerking wordt steeds krachtiger en de advertenties hebben een origineel karakter. JRM Reizen is zeer tevreden en we hopen dat onze naamsbekendheid blijft toenemen en de offerte-aanvragen significant blijven groeien. Want laten we eerlijk zijn: daar doen we het natuurlijk voor. En samen met BuzzPartners zal dat zeker lukken!
  Rob van der Mee
  Directeur - JRM Reizen