Social Media afmetingen 2019

23 april 2019 in Facebook, Instagram, LinkedIn, Social Media

Handig! Wij hebben voor jou de Social Media afmetingen 2019. Social Media is organisch, wat betekent dat het altijd in beweging is. Ik zie dat bijna geen dag op Social Media hetzelfde is en dat er op de grote kanalen constant allerlei zaken worden aangepast of worden toegevoegd. Nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en veranderingen op design en lay-out: het verandert dagelijks. Daarmee veranderen de Social Media afmetingen ook regelmatig.

Continue reading »

Een nieuw jaar, een nieuw social media plan

17 januari 2018 in Facebook, Instagram, LinkedIn, Social Media

Facebook legt in 2018 meer de nadruk op berichten van vrienden en familie. Berichten die uitnodigen tot gesprekken en waardevolle interacties krijgen voorrang in de tijdlijn. Een grote uitdaging dus voor ondernemers om berichten van hun zakelijke Facebookpagina toch goed onder de aandacht te krijgen. Tijd voor een nieuw Social Media plan anno 2018: wij van Social Media Bureau BuzzPartners helpen jou daarbij!

Continue reading »

Zakelijk Facebook aanmaken

28 april 2017 in Facebook, Social Media

Zakelijk Facebook is essentieel om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Er zijn 10,9 miljoen Nederlanders die een Facebookprofiel hebben waarvan 7,8 miljoen dagelijks gebruik maken van Facebook, blijkt uit het Nationale Social Media Onderzoek 2017. Daar zitten vast nieuwe klanten tussen voor jouw bedrijf.

Zakelijk Facebook kan op de lange termijn een enthousiaste en krachtige klantenkring opleveren. Hoe maak je een succesvolle zakelijk Facebook bedrijfspagina? Ik leg het je graag uit in deze blog. Let op! Het is een vereiste om eerst een persoonlijke pagina aan te maken voordat je een zakelijke pagina aan kunt maken. Als je die niet hebt, maak dan eerst een Facebookaccount aan.

Continue reading »

Social Media tekst schrijven

15 februari 2017 in Social Media

Vind je het net als veel ondernemers lastig om een Social Media tekst schrijven? Is het je trouwens ook wel eens opgevallen dat bij nagenoeg iedere bericht wat je in je Facebook-tijdlijn voorbij ziet komen een foto staat? Zeker als de post van een bedrijf komt. Waarom is dat eigenlijk? Ik geef je het antwoord: omdat een post zonder foto of video vaak een laag bereik en weinig interactie, zoals ‘vind ik leuks’ en/of reacties, oplevert. Bij BuzzPartners weten we echter dat de tekst die bij de foto staat minstens zo belangrijk is.

Continue reading »

Social Media tijdens de feestdagen

15 februari 2017 in Facebook, Instagram, Social Media

Social Media met de feestdagen. Het is weer (bijna) kerst! Het zal je niet ontgaan zijn. Winkelcentra hangen weer vol met kerstlampjes, en de hele dag hoor je kerstliedjes op de radio. Voor veel bedrijven zijn de feestdagen dé dagen van het jaar waarin het allemaal moet gebeuren. Maandenlang wordt ernaar toegeleefd en worden de beste aanbiedingen en acties bedacht.

Continue reading »