Creëer loyaliteit met Email marketing

Heb jij ook het e-mailadres van je klanten opgeslagen in Outlook, Excel of ergens anders maar doe je helemaal niets met die gegevens?Heb je geen tijd of creativiteit om elke keer weer een nieuwe e-mail voor je klanten op te stellen maar wil je toch je klanten toch persoonlijk benaderen via professionele e-mail marketing?


Door je klanten niet regelmatig een persoonlijke e-mail te versturen loop je het risico dat je klanten jouw bedrijf gaan vergeten, doordat ze simpelweg nooit meer iets, of veel te weinig, van je horen. Daarnaast zullen jouw klanten ook nooit eens iets extra's bij jouw bedrijf kopen omdat ze niet op de hoogte worden gebracht van nieuwtjes en van speciale aanbiedingen.

Neem contact op voor email marketing
Email marketing uitbesteden - Email Marketing uitbesteden
BuzzPartners Pics 2018 12 - Email Marketing uitbesteden

Laat jouw klant niet naar de concurrent gaan!

Je wilt toch niet dat jouw klanten jouw bedrijf gaan vergeten en bij je concurrent hun geld gaan uitgeven? Natuurlijk niet! E-mail marketing is hiervoor een oplossing. Hierbij kunnen de specialisten van BuzzPartners je helpen en ervoor zorgen dat je door middel van e-mail marketing niet vergeten wordt door je klanten.

Jouw klant altijd up-to-date

Nieuwsbrief marketing zorgt ervoor dat je klanten op de hoogte blijven van speciale aanbiedingen en nieuwtjes van jouw bedrijf.

Heb je tijd voor email markering

Als je geen tijd hebt om email marketing toe te passen kan je jouw email marketing uitbesteden bij Buzzpartners!

Bereik jouw klanten vaker door email marketing

Neem contact op voor email marketing

Of bekijk onze social media mogelijkheden

BuzzPartners Pics 2018 10 - Email Marketing uitbesteden

BuzzPartners online communicatie voor MKB ondernemers

BuzzPartners is gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor MKB ondernemers. Meer dan 260 ondernemers gingen je voor. Hierdoor kunnen wij iedere boodschap en aanbieding van jouw bedrijf omzetten naar een aansprekende en prettig leesbare email nieuwsbrief voor je klanten.


Alleen jij merkt dat wij dit voor jouw bedrijf verzorgen, doordat je tijd overhoudt voor andere dingen. Je klanten merken daar niets van, die ontvangen simpelweg een professionele email van jouw bedrijf. Opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf.

 • Sales & Tijd over!

  Een welkomstmail, promoten van een nieuwe menukaart, collectie of dienst, kortingen op speciale producten of een nieuwsbrief naar je vaste klanten. Wij stellen de emails graag voor je op, jij controleert en na akkoord versturen we deze email naar jouw klanten.

  Door middel van email marketing uitbesteden zorgen wij ervoor dat je in contact blijft met je klanten en kun jij je tijd aan andere belangrijkere dingen kunt besteden. Hoe mooi is dat?

 • Goedkoop en effectief

  Nieuwsbrief marketing is een goedkoop, effectief en meetbaar online marketing instrument. Met nieuwsbrief marketing kun je de doelgroep van je bedrijf persoonlijk en doelgericht benaderen.

   

 • Slimme opzet van nieuwsbrieven

  Met slim opgezette nieuwsbrieven zorgen wij ervoor dat je boodschap duidelijk binnenkomt. Voor de digitale nieuwsbrief van jouw bedrijf maken wij gebruik van MailChimp. Natuurlijk zijn onze MailChimp nieuwsbrieven voor jouw bedrijf ook responsive waardoor ze op tablet of mobiel ook uitstekend leesbaar zijn!

BuzzPartners Pics 2018 29 - Email Marketing uitbesteden

Begin met jouw email marketing uitbesteden bij Buzzpartners

Zorg dat jouw klanten loyaal blijven en begin met ze te informeren.

Neem nu contact op
BuzzPartners Pics 2018 5 - Email Marketing uitbesteden