Dirk en Vera van Eerlijk en Heerlijk - Dirk en Vera

Vera en Dirk

FRUITTEELTBEDRIJF EERLIJK & HEERLIJK

Even voorstellen?

Fruitteeltbedrijf Eerlijk & Heerlijk is een echt familiebedrijf. Eigenaren Vera & Dirk van Berge hebben vele smaakvolle rassen in hun tuin staan, zoals Elstar, Rubinette, Delbare, Goudreinette en Jonagold.

"Eerlijk & Heerlijk gaat voor smaak. Dat was vroeger al en dat doen we nog steeds. Wij laten de appels langer aan de boom hangen, waardoor de smaak, geur en de 'bite' optimaal is.

Het bijhouden van onze zakelijke Facebook pagina kostte mij erg veel tijd. Te veel tijd eigenlijk. Daarnaast was het mij opgevallen dat wij weinig mensen bereikten met de berichten die wij op onze Facebook pagina hadden geplaatst.

IMG 7497 - Dirk en Vera

Via een netwerk bijeenkomst kwamen we in contact met Bert van Gulik van BuzzPartners. Na een afspraak bij ons op het bedrijf vertelde Bert dat zijn bedrijf ons kon helpen met Facebook marketing voor ons bedrijf. Zijn belofte was dat BuzzPartners alle werkzaamheden uit handen zou nemen en dat de berichten normaal gesproken een hoog bereik zouden opbouwen.

Ik had niet direct verwacht dat BuzzPartners echt een groot publiek voor ons bedrijf via Facebook zou gaan bereiken. Ik was eigenlijk al blij dat ik het klusje van berichten bedenken niet meer zelf hoefde te doen. Maar nadat BuzzPartners een aantal berichten voor ons bedrijf op Facebook had geplaatst zag ik dat er steeds meer mensen gingen reageren, en dat het bereik van onze berichten steeds hoger werd.

Mijn verwachten omtrent de samenwerking met BuzzPartners zijn meer dan uitgekomen. Wij werken inmiddels ook al meer dan 4 jaar samen. Onze persoonlijke Social Media Manager bij BuzzPartners verzorgt alles netjes voor ons, en beantwoord ook de binnenkomende reacties voor ons.

Ik hoef geen tijd meer aan te besteden aan onze zakelijke Social Media, maar ons bedrijf is toch professioneel actief en bereikt duizenden mensen per maand. We hebben regelmatig nieuwe klanten in onze winkel naar aanleiding van onze Facebook berichten.

Uiteraard kan ik BuzzPartners bij andere ondernemers van harte aanbevelen. Ze schakelen snel, hebben verstand van zaken, en zorgen er echt voor dat je bedrijf alles uit Facebook haalt, zonder dat je daar als ondernemer veel tijd of specifieke kennis in hoeft te steken."

Naam

Vera van Berge

Bedrijf

Fruitteeltbedrijf
Eerlijk & Heerlijk

Social Media

Facebook
Instagram