bakker jaap brakenhoff - Jaap Brakenhoff

Jaap Brakenhoff

BAKKER

Even voorstellen?

Ik ben Jaap Brakenhoff, sinds 2003 eigenaar van Bakkerij Brakenhoff in Krommenie, een klein ambachtelijk bedrijf met dagelijks meer dan 40 soorten brood maar ook een royaal aanbod van koek en taartjes.

Van Social Media had ik zeer weinig kennis, ik twitterde een beetje en kreeg zo af en toe wat tips van kennissen over ‘hoe het volgens hun werkte’. Ik had het gevoel dat er meer mogelijk moest zijn. Door een goede bekende werd ik geadviseerd om eens te gaan praten met iemand van BuzzPartners. Ik maakte een afspraak met ze.

Ik ben met ze gaan samenwerken, waarbij mijn doelstelling was om een jaartje hulp en tips van BuzzPartners te krijgen om goed met Social Media voor mijn bakkerij om te kunnen gaan en de kansen die het mijn bedrijf biedt ten volle te benutten.

Doordat Buzz mijn zakelijke Social Media voor een groot deel van mij over ging nemen heb ik goed kunnen zien wat voor mijn bedrijf wel en wat niet werkte. In de praktijk was (en is) de samenwerking zo prettig en succesvol dat het inmiddels wat langer dan een jaar is geworden. Ik ben nu al ruim 5 jaar klant en BuzzPartners neemt alle Social Media werkzaamheden van mij over.

jaap brakenhoff bakker e1511523957304 - Jaap Brakenhoff

Door het enorme enthousiasme van de mensen bij BuzzPartners, en hun know-how hebben wij de afgelopen jaren echt een hoop leuke resultaten geboekt. Het leuke van Social Media is dat het voor een belangrijk deel ook meetbaar is. Om professioneel over te komen is het echt heel handig om hulp te hebben van gespecialiseerde mensen. Daarom geef ik ze bijna een 10!

Maar doordat ik zelf wel eens te weinig input geef vallen er wel eens gaatjes, met een partner moet je natuurlijk allebei je best doen! Ook zijn er wel eens wat hindernissen omdat BuzzPartners nu eenmaal geen bakker is. Wat voor mij logisch is is voor een ander wel eens moeilijk in te schatten.

Door de jaren heen heb ik met diverse mensen van BuzzPartners te maken gehad, en het zijn allemaal aardige, enthousiaste en vooral bekwame mensen. Ga zo door!!!

Naam

Jaap Brakenhoff

Bedrijf

Bakkerij Brakenhoff

Social Media
Facebook