landsaat micheal de vries e1511523328942 - Michael de Vries

Michael de Vries

BANKETBAKKER

Mijn naam is Michael de Vries. Sinds 1 september 2017 ben ik met veel trots de nieuwe eigenaar van banketbakkerij Landsaat. Wij hebben drie verkooppunten en bestaan al meer dan 100 jaar. Wij zijn een begrip in de Zaanstreek.

Ik ben bij BuzzPartners gekomen omdat de vorige eigenaar ook samenwerkte met BuzzPartners. Door te vertellen over de samenwerking hadden zij mij ook enthousiast gemaakt..

Soms denk je ‘dit lukt mij ook zelf wel even’ maar BuzzPartners neemt veel werk voor je uit handen, waardoor je weer meer tijd kunt besteden aan andere zaken.

michael de vries landsaat e1511523190491 - Michael de Vries

Ik ben geheel nieuw in het ondernemen, dus wist ik eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Wat ik wel merkte is dat goede en juiste samenwerking en feedback geven aan elkaar de beste manier is.

Het team waarmee je samenwerkt is enthousiast en dat maakt je als ondernemer ook enthousiast. Dit werkt dan natuurlijk ook andersom.

In een tijdsbestek van twee maanden heeft dit enthousiasme geresulteerd dat er zo’n 400 volgers op Facebook bij zijn gekomen.

Dus ik kan zeggen dat ik collega ondernemers zeker kan aanbevelen samen te werken met BuzzPartners en daarom krijgen zij van mij een 8 als cijfer.

Naam

Michael de Vries

Bedrijf

Banketbakkerij Landsaat

Social Media
Facebook