11221360 877624148943399 678750605789976878 n - Peter van den Berg

Peter van den Berg

RESTAURANT DE WATERAKKERS & BLOND LUNCH & DINER

Even voorstellen

De Heemskerkse horeca-uitbater Peter van den Berg runt zijn familierestaurant De Waterrakkers sinds 2003 en vijf jaar geleden kwam daar Blond lunch & diner aan de Rijksstraatweg bij. Het voormalige restaurant De Vergulde Wagen werd daartoe compleet gestript en omgetoverd tot een modern restaurant met groot terras dat in totaal beschikt over een capaciteit van zo'n 165 gasten.

"Je begrijpt dat ik - samen met mijn team van medewerkers - mijn handen vol heb aan het runnen van deze bedrijven. Ik heb dan ook absoluut geen tijd om me ook nog eens met allerlei Social Media activiteiten te bemoeien. Daarom ben ik ruim twee jaar geleden in zee gegaan met BuzzPartners. Dit in Purmerend gevestigde bedrijf zorgt voor het bedenken, schrijven en plaatsen van afwisselende berichten op onze Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Sinds ik mijn Social Media Marketing aan BuzzPartners heb uitbesteed, heb ik er totaal geen omkijken meer naar. En belangrijker: in het eerste jaar boekte ik met Blond 56% meer omzet en dit jaar alweer 35% meer dan over het afgelopen jaar. Met als gevolg dat we qua medewerkers ook zijn gegroeid."

Peter van den Berg - Peter van den Berg

BuzzPartners ontzorgt mij volledig op het gebied van Social Media Marketing, met als resultaat meer bezoekers naar onze websites en een hoog bereik op de Facebook & Instagram berichten die zij voor mij hebben bedacht en uitgestuurd.

"Ze nemen me op het gebied van Social Media echt alles uit handen en dat is heerlijk. Als ik bijvoorbeeld een fotootje maak in de zaak en ik app het door naar BuzzPartners, zorgen zij ervoor dat het binnen korte tijd online staat met een leuk tekstje er bij. Dat kan variëren van een seizoensaanbieding, de aankondiging van een High Tea of een bekendmaking van de medewerkers van de maand. Je kunt je bedrijf op alle vlakken profileren en dat vind ik bijzonder waardevol. Zelf kan ik via een dashboard precies zien wanneer welk bericht de wereld in wordt geholpen. Zelfs in het weekend zijn de medewerkers van BuzzPartners actief. Ze zitten er écht bovenop."

Naam

Peter van den Berg

Bedrijf

Restaurant
de Waterakkers &
Blond Lunch & Diner

Social Media
Facebook