38347659 m - Eva Zentveldt

Eva Zentveldt

KRINGLOOPWINKEL RATAPLAN

Even voorstellen

RataPlan heeft 22 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Daarnaast beheert RataPlan 41 bewaakte NS fietsenstallingen verspreid over het land. De kringloopwinkels en fietsenstallingen hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting, zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu.

“In de afgelopen jaren is RataPlan enorm gegroeid. Tot 2006 bestond RataPlan uit de kringloopwinkel in Den Helder en sindsdien zijn het aantal vestigingen toegenomen. Afgelopen jaar is daarom besloten om daarvoor een partner in de arm te nemen. Inmiddels zijn er 22 kringloopwinkels en zijn we blij dat de Social Media zijn uitbesteedt aan BuzzPartners.

Wij zijn terecht gekomen bij BuzzPartners via Marja. Zij was een bekende van een zakelijke relatie van mij door haar vorige baan.

logo rataplan 800x281 300x105 - Eva Zentveldt

Van BuzzPartners verwachtte ik dat ze een stukje werk uit handen zouden nemen, ontzorging. De bedrijfsleiders van de verschillende vestigingen dienen soms gestimuleerd te worden om een foto in te sturen en BuzzPartners ondersteunt daarin. Daarnaast was het belang van Social Media nog niet bij alle bedrijfsleiders doorgedrongen en daarbij heeft een presentatie door Bert van Gulik geholpen. Tot slot wilden we natuurlijk graag meer likes/volgers.

BuzzPartners heeft structuur aangebracht in de berichtgeving. Daarnaast worden er originele teksten bedacht die op Facebook worden geplaatst. De professionaliteit van de berichtgeving is toegenomen en het bereik ervan.

De verwachtingen zijn uitgekomen. De Facebookpagina’s groeien nog steeds.

Als je moeite hebt met een professionele uitstraling via Social Media dan zou ik BuzzPartners aanraden. Zij ondersteunen je bij het plaatsen van interessante berichten en weten hoe ze interactie creëren. Dit zorgt direct voor een groter bereik dus ook als je nog niet veel volgers/likers hebt zijn ze aan te raden. De reactietijd op de ingestuurde berichten is goed en ze nemen veel werk uit handen. Het is een professionele organisatie en ze weten wat ze doen. Dankzij BuzzPartners is het bereik van de Social Media van RataPlan enorm toegenomen.”

 

 

Naam

Eva Zentveldt

Bedrijf

Kringloopwinkel RataPlan

Social Media
Facebook