Social Media afmetingen 2019

23 april 2019 in Facebook, Instagram, LinkedIn, Social Media

Handig! Wij hebben voor jou de Social Media afmetingen 2019. Social Media is organisch, wat betekent dat het altijd in beweging is. Ik zie dat bijna geen dag op Social Media hetzelfde is en dat er op de grote kanalen constant allerlei zaken worden aangepast of worden toegevoegd. Nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en veranderingen op design en lay-out: het verandert dagelijks. Daarmee veranderen de Social Media afmetingen ook regelmatig.

Continue reading »

Een nieuw jaar, een nieuw social media plan

17 januari 2018 in Facebook, Instagram, LinkedIn, Social Media

Facebook legt in 2018 meer de nadruk op berichten van vrienden en familie. Berichten die uitnodigen tot gesprekken en waardevolle interacties krijgen voorrang in de tijdlijn. Een grote uitdaging dus voor ondernemers om berichten van hun zakelijke Facebookpagina toch goed onder de aandacht te krijgen. Tijd voor een nieuw Social Media plan anno 2018: wij van Social Media Bureau BuzzPartners helpen jou daarbij!

Continue reading »

Social Media tijdens de feestdagen

15 februari 2017 in Facebook, Instagram, Social Media

Social Media met de feestdagen. Het is weer (bijna) kerst! Het zal je niet ontgaan zijn. Winkelcentra hangen weer vol met kerstlampjes, en de hele dag hoor je kerstliedjes op de radio. Voor veel bedrijven zijn de feestdagen dé dagen van het jaar waarin het allemaal moet gebeuren. Maandenlang wordt ernaar toegeleefd en worden de beste aanbiedingen en acties bedacht.

Continue reading »