BUZZPARTNERS-logo-HR

Keurslager Ruud Klercq

Keurslager Ruud Klercq is een slagerij Noord-Scharwoude in het mooie Noord-Holland. Zij verkopen echt kwaliteitsvlees: van hamburgers tot beleg. Je kunt hier ook heerlijke verse maaltijden halen en gourmetschotels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Het gezellige team staat hier van maandag tot en met zaterdag met een glimlach voor je klaar.

In 2017 werd Ruud trotse eigenaar van zijn eigen Keurslager. Na jarenlang in de slagerij gewerkt te hebben, had hij de slagerij overgenomen en hier zijn eigen naam aan verbonden. Hij wilde fris starten en alles meteen goed regelen. Het onderhouden van de Facebook en Instagrampagina voor Keurslager Ruud Klercq was daar ook onderdeel van. Hierbij mochten wij Ruud gaan ontzorgen. Hij wilde hiermee een mooi visitekaartje voor zijn winkel creëren en mensen op de hoogte houden van zijn assortiment en aanbiedingen.

Door regelmatig foto’s en video’s op locatie te maken en hiermee leuke content te creëren, begonnen zijn Facebook en Instagrampagina al snel te groeien. In twee jaar tijd is de Facebookpagina met 1314 likers gegroeid en de Instagrampagina met 584 volgers. Daarbij komen mensen door de geplaatste aanbiedingen ook daadwerkelijk naar de winkel toe.

Ruud vindt het fijn dat zijn social media marketing nu goed op orde is, zonder dat hij er zelf tijd een aandacht aan moet besteden. Zo houdt hij meer tijd over om zijn klanten te voorzien van zijn heerlijke producten.

Startdatum

01-05-2018

Doelstelling

Mensen op de hoogte houden van het assortiment een aanbiedingen

Resultaten

  • Binnen twee jaar 1314 likers erbij op Facebook
  • Binnen twee jaar 584 volgers erbij op Instagram
  • Mensen komen naar de winkel naar aanleiding van de berichten

Deel gerust dit artikel