43486899 m - LinkedIn uitbesteden

Professioneel je LinkedIn marketing uitbesteden

De oplossing voor MKB ondernemers die professioneel actief op LinkedIn willen zijn, maar daar zelf geen tijd of inspiratie voor hebben.

Afspraak maken

 

31550582 m - LinkedIn uitbesteden

LinkedIn Marketing uitbesteden

LinkedIn marketing is het meest geschikt voor B2B Marketing of voor het promoten van vacatures. BuzzPartners kan voor jouw bedrijf een bedrijfspagina opzetten en optimaliseren voor een professionele uitstraling dat aansluit bij jouw bedrijf. BuzzPartners creëert vervolgens interessante, relevante content en zorgt ervoor dat jouw bedrijf regelmatig zichtbaar is bij jouw doelgroep op LinkedIn.

Ook kan BuzzPartners advertentiecampagnes voor jouw bedrijf op LinkedIn ontwikkelen en opzetten. Hierbij kan specifiek getarget worden op jouw doelgroep. Wil je bijvoorbeeld alleen mensen in de zorg bereiken, dan kan BuzzPartners daar rekening mee houden in het opzetten van de campagne. Het voordeel is dat je dus alleen betaalt voor mensen die binnen jouw doelgroep vallen.

Bekijk wat wij hebben gedaan voor Vishandel Steur met Facebook

50730341 m - LinkedIn uitbesteden

Marketing via LinkedIn

Herkenbaar probleem?

Ontbreekt het je aan tijd, kennis of heb je simpelweg geen inspiratie om regelmatig nieuwe berichten op LinkedIn te plaatsen? En als je ein-de-lijk eens een bericht hebt geplaatst, vraag je je dan af waarom er zo weinig reacties op je bericht binnenkomen?

Als je jezelf hierin herkent mis je een enorme kans om een groot zakelijk publiek via LinkedIn marketing te bereiken. Meer dan 1 miljoen Nederlanders zijn enorm actief op LinkedIn en daar zitten vast (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf tussen!

Want: je wilt toch niet dat al die mensen die op LinkedIn zitten nooit iets van jouw bedrijf te zien krijgen?

Linkedin zakelijk is de oplossing

Bij BuzzPartners kun je professioneel je LinkedIn uitbesteden. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten voor jouw bedrijf op LinkedIn. Maar kunnen dat ook op andere kanalen zoals, Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook.

Resultaat: tientallen (en soms honderden) reacties op geplaatste berichten, een steeds hoger bereik en meer bezoekers naar je website of winkel.

En: je LinkedIn uitbesteden heeft ook een ander groot voordeel: omdat jij bij ons een persoonlijke Social Media Manager krijgt, nemen wij je al het werk uit handen. Dat scheelt je een hoop tijd, die je aan je bedrijf kunt besteden.

Aan jou de keuze: pak jij deze kans of geef je je concurrent vrij spel?

Meer dan 150 opdrachtgevers
build
Actief sinds 9 mei 2011
LinkedIn Business Manager
Gespecialiseerd in LinkedIn uitbesteden
Partner Rodi Media’s NH Zaken
Beoordeling (121 recensies) 4,8 uit 5.
Partner Burrie Media Purmerend

Optimaal resultaat halen uit jouw LinkedIn Marketing? Kom met ons in contact.

We maken graag een afspraak met je. Je steekt er altijd wat van op, en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!


We zeggen het graag nog ‘ns keer: een afspraak met Buzz is absoluut vrijblijvend.
Dus: waarom eigenlijk niet?

Maak een afspraak

Adverteren op Linkedin zakelijk met Buzzpartners

Stap 1: Opzetten / Optimaliseren van LinkedIn

Ons bedrijf heeft veel ervaring met het opzetten / optimaliseren van het LinkedIn kanaal. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt op LinkedIn en dat alle informatie op de juiste manier wordt geplaatst.

Stap 2: Interview door jouw persoonlijke Social Media Manager

Om tot een optimaal resultaat te komen en om jou optimaal te ontzorgen bij de Social Media activiteiten, krijgen al onze opdrachtgevers een persoonlijke Social Media manager. Deze komt langs bij jouw bedrijf en neemt een interview met je af. Hierdoor kan BuzzPartners berichten creëren voor jouw bedrijf volgens het unieke Buzz Content Model. Je hoeft nooit meer na te denken over nieuwe berichten.

Stap 3: 24/7 meekijken via ons Buzzboard

Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot een zeer handig en gebruiksvriendelijk Social Media dashboard. Via ons BuzzBoard kun je vooraf de berichten bekijken die jouw persoonlijke Social Media Manager heeft klaargezet. Daarnaast zie je het Social Media bereik wekelijks stijgen.

Stap 4: Maandelijks contact


Iedere 4 weken neemt jouw Social Media Manager contact met je op om nieuwe Social Media berichten voor jouw bedrijf klaar te zetten. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten en krachtige acties voor jouw bedrijf op alle Social Media kanalen.

Stap 5: Social Webcare

Op de berichten die BuzzPartners op de LinkedIn pagina van jouw bedrijf uitstuurt kunnen geïnteresseerden vragen stellen. Jouw Social Media Manager beantwoordt alle binnenkomende reacties namens jouw bedrijf. Wij laten jouw bedrijf geen verkoopkans missen!

Stap 6: Korte lijnen

Het is belangrijk om actuele acties en leuke foto’s van jouw bedrijf en medewerkers aan jouw persoonlijke Social Media Manager bij BuzzPartners door te sturen. Dat gaat heel gemakkelijk via e-mail, Dropbox of WhatsApp.

Stap 7: Advertising Programma’s

LinkedIn Advertising is een krachtige manier om binnen een korte perode extra veel mensen te bereiken binnen jouw doelgroep. Ideaal om een mooie actie te promoten of het aantal likers op jouw LinkedIn pagina te verhogen. Door onze kennis en ervaring weten wij met onze advertising programma’s een optimaal resultaat te boeken.

Stap 8: Full Service Concept

Met ons unieke en beproefde full service concept ondersteunen wij jouw bedrijf bij iedere stap naar een hoger succes op LinkedIn voor je bedrijf. Onze opdrachtgevers profiteren van krachtige Social Media marketing zonder daar zelf tijd en kennis in te investeren. Jij houdt meer tijd over voor jouw bedrijf en bent toch professioneel en doeltreffend actief op Social Media.

 • Last-minute input

  Jouw Linkedin beheer uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op Linkedin heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via Linkedin kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

  Bij BuzzPartners krijg jij je eigen social media manager die jouw zakelijke Social Media naast LinkedIn ook Facebook of Instagram beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • LinkedIn beheer

  Jouw LinkedIn beheer uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op social media heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via social media kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Bij BuzzPartners krijg jij je eigen social media manager die jouw zakelijke Facebook, Instagram of LinkedIn beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • Optimaal bereik

  BuzzPartners Content Model

  Voorheen was het zo eenvoudig. Iedereen kon een zakelijke LinkedIn pagina aanmaken en berichten plaatsen. Maar wist je dat elke keer dat je LinkedIn opent, 150 zakelijke berichten klaar staan die getoond willen worden? LinkedIn kan ze niet allemaal tonen en veel ondernemers die zelf een zakelijke pagina hebben, merkten een flinke terugloop van het bereik.

  BuzzPartners heeft een uniek BuzzPartners Content Model ontwikkeld waarmee wij in staat zijn berichten te creëren met een optimaal bereik. Op deze manier kun jij je onderscheiden van jouw concurrenten. Nieuwsgierig hoe wij werken? Maak een vrijblijvende afspraak.

 • Altijd up-to-date

  Parate kennis!

  Heb je eindelijk een leuke post gemaakt… wordt je bericht bijna niet getoond! Herkenbaar? De kans is dan groot dat je een bericht hebt gemaakt die niet voldoet aan de richtlijnen van Linkedin, Facebook of Instagram.

  Onze social media experts houden zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen op het gebied van social media marketing en zijn uitstekend op de hoogte van alle do’s en dont’s. De social media markt is altijd in beweging en BuzzPartners dus ook. Voor een optimaal resultaat evalueren wij regelmatig met onze klanten de behaalde resultaten.

Kies net als vele ondernemers om jouw LinkedIn Marketing voor je bedrijf uit te besteden bij BuzzPartners

Behaal een nog groter succes door LinkedIn marketing verder uit te rollen

Neem contact op