BuzzPartners » Online Marketing Schagen

Online Marketing uitbesteden Schagen

Versterk jouw merk met ons unieke concept voor ondernemers en creëer je eigen uitgeverij van online content. Zonder dat je daarvoor zelf tijd en expertise nodig hebt.

Online aanwezigheid, in deze tijd is er geen ontkomen meer aan. Hoe vertel je anders iedereen over jouw bedrijf waar je zo trots op bent? De oplossing voor ondernemers is BuzzPartners. Wij vertellen online het unieke verhaal van jouw bedrijf en versterken daarmee jouw merk. Dat zorgt voor (nieuwe) loyale klanten.

Onze opdrachtgevers in Schagen en omstreken.

Nieuwsgierig hoe wij werken?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons!

Merkgerichte bedrijven zijn meer winstgevend als niet-merkgerichte bedrijven. Deze bedrijven vallen op, creëren een hoge emotionele voorkeur en genereren daardoor meer [kwalitatieve] leads, loyale klanten en betrokken medewerkers. Dat doen deze bedrijven niet door méér marketingactiviteiten te ontplooien, maar door het anders te doen. Het merk is voor hen dan ook niet slechts een verkoop- of communicatiemiddel, maar het vertrekpunt en de inspiratiebron voor alle bedrijfsactiviteiten.

STRATEGIE

Ondernemer in Schagen? Ontbreekt het je aan tijd, kennis of mankracht om het unieke verhaal van jouw bedrijf via het web aan iedereen te vertellen? Hiermee mis je een enorme kans voor jouw bedrijf!

CONCEPT

Wij creëren en verspreiden alles wat een modern midden- en kleinbedrijf nodig heeft op het internet. Dat doen wij met korte lijnen op een professionele en plezierige manier, voor een vast bedrag per maand.

ENGAGEMENT

Alles wat wij doen begint bij het unieke verhaal van de ondernemer en het bedrijf. Door middel van een persoonlijke brainstorm komt dit verhaal naar boven. Dit vertalen wij vervolgens naar blogs, e-mail marketing en social media berichten.

Hoe zet ik mijn bedrijf in Schagen online op de kaart?

Of je nou nog maar net gestart bent, of al jaren ondernemer bent, offline heb je alles geregeld. Je hebt je ruimte geregeld, de papieren zijn in orde en ook juridisch is alles oké. Gefeliciteerd! Maar nu wil je verder bouwen, want je wilt dat mensen jouw bedrijf ook online goed kunnen vinden. Daarom heb je besloten om te gaan werken aan de online bekendheid van jouw merk. Dat geeft je loyale klanten, die jouw bedrijf niet uitkiezen vanwege je éénmalige kortingsacties, maar vanwege de unieke meerwaarde van jouw merk.

Er is alleen één probleem: je hebt geen tijd en geen expertise om dat voor jouw bedrijf goed te regelen. Gelukkig is er BuzzPartners. Die neemt je in één klap alles uit handen. Bij ons beschik je over een persoonlijke en vaste content marketeer die in goed overleg jou al het werk uit handen neemt.

60623634 m - Online Marketing Schagen

"Ondernemers in de regio Schagen vertellen mij vaak dat ze een prachtig bedrijf hebben, en dat iedereen dat natuurlijk moet weten. Maar vervolgens vragen diezelfde ondernemers zich dan af hoe ze dat goed online moeten regelen. Concrete vragen die ondernemers hebben zijn dan: waar moet ik beginnen met een goede basis voor de online merkbekendheid van mijn bedrijf en hoe moet het dan verder?"

Patty, accountmanager bij BuzzPartners

Patty final1zn 231x300 - Online Marketing Schagen

Nieuwsgierig hoe wij werken?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons!