teamfoto ZW - Over ons

Maak kennis met ons team!

Bij BuzzPartners beschikken wij over een team van creatieve marketeers en de meest enthousiaste accountmanagers.

Alle medewerkers bij BuzzPartners hebben sinds de start van BuzzPartners in 2011 maar één doel: er alles aan doen omjouw bedrijf online op de kaart te zetten en jouw merk te versterken.

Nieuwsgierig hoe wij werken? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

IMG 2890 - Over ons

Waar wij op letten als online content marketingbureau

De tijd van alleen maar 'zenden' naar jouw doelgroep is allang voorbij. Je kan als bedrijf wel heel hard iets roepen naar heel veel mensen, maar hoe weet je dat je wordt gehoord? Wij kijken niet alleen maar naar de bereikcijfers, maar letten ook op relevantie.

BuzzPartners is in staat een community op te bouwen met jouw doelgroep. Als bedrijf sta je dan dicht bij je doelgroep: toegankelijk en servicegericht. Als je van je doelgroep 'fans' weet te maken heb je een ijzersterke band met je klant en zal deze minder snel overstaken naar de concurrent. Die band opbouwen kost tijd en moeite.

Daarom gaan wij altijd bij onze opdrachtgevers langs. Samen met onze opdrachtgevers bepalen wij de doelgroep en doelstellingen om zo een optimaal resultaat uit social media te halen.

Laat jouw online contentmarketing uitvoeren door BuzzPartners

maak een vrijblijvende afspraak

Online Content Marketing Uitbesteden

Wilhelminalaan 1, 1441 EK
PURMEREND
Postbus 1183, 1440 BD
PURMEREND

Email: info@buzzpartners.nl
Telefoon & WhatsApp Business:0299 -820388

Openingstijden: Ma - Vr: 08:00 tot 17:00 uur.
Openingstijden voor opdrachtgevers:
Ma - Vr: 08:00 tot 20:00 uur. | Za: 08:00 - 18:00 uur.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 61358886