BuzzPartners Pics 2018 52 - Over social media bureau BuzzPartners

Over social media bureau BuzzPartners

Alle medewerkers bij Buzz hebben sinds de start van BuzzPartners in 2011 maar één doel: jou volledig ontzorgen met je zakelijke Sociale Media activiteiten zodat jouw bedrijf steeds meer (potentiële) klanten op Facebook & Instagram gaat bereiken.

Wij doen werkelijk alles (en soms zelfs meer) om vanuit Facebook & Instagram steeds meer bezoekers naar je website en/of winkel te genereren en om jouw bedrijfspagina (snel) te laten stijgen in aantal likers en volgers op Social Media.

Lees hier hoe onze Social Media Experts jouw bedrijf succesvol gaan maken op Social Media. Nieuwsgierig hoe wij werken? Maak dan meteen vrijblijvende afspraak met ons!

Banketbakkerij Besseling over BuzzPartners

Het team van social media marketing bureau Buzzpartners, ontmoet

Waar wij op letten als social media bureau

De tijd van alleen maar ‘zenden’ naar jouw doelgroep is allang voorbij. Je kan als bedrijf wel heel hard iets roepen naar heel veel mensen, maar hoe weet je dat je wordt gehoord? Wij kijken niet alleen maar naar de bereikcijfers, maar letten ook op relevantie.

Bereik je liever veel mensen die waarschijnlijk geen klant bij je worden, of bereik je liever wat minder mensen die wel tot jouw doelgroep behoren en klant van jou zouden kunnen worden?
BuzzPartners is in staat een community op te bouwen met jouw doelgroep. Als bedrijf sta je dan dicht bij je doelgroep; toegankelijk en servicegericht. Als je van je doelgroep ‘fans’ weet te maken heb je een ijzersterke band met je klant en zal deze minder snel overstappen naar de concurrent. Die band opbouwen kost tijd en moeite.

Daarom gaan wij altijd bij onze opdrachtgevers langs. Samen met onze opdrachtgevers bepalen wij de doelgroep en doelstellingen om zo een optimaal resultaat uit social media marketing te halen.

Facebook
Instagram
LinkedIn

Stop met zelf veel tijd en energie in social media te steken

  Vraag meer informatie aan

Laat jouw Social Media professioneel uitvoeren door een Social Media bureau.

Onderscheidend binnen Social Media Marketing

Bij BuzzPartners krijg jij jouw eigen Social Media Manager. Een vast contactpersoon waar je je tot kunt wenden. De Social Media Manager komt persoonlijk bij jouw bedrijf langs om zo het bedrijf en de medewerkers goed te leren kennen. Want stiekem wordt de Social Media Manager ook een beetje onderdeel van jullie team!

Altijd creatieve campagnes

Onze Social Media Marketeers bedenken creatieve campagnes die naadloos aansluiten op jouw doelgroep. Niet alleen voor Facebook, maar ook voor Facebook Messenger, Instagram, LinkedIn en het Audience Network van Facebook. Samen met de opdrachtgever wordt de doelstelling en doelgroep bepaalt, waarna BuzzPartners de campagne creëert, optimaliseert en evalueert.

Een harde eis: Hulpvaardig & Vooruitstrevend

Onze opdrachtgevers waarderen dat iedereen bij BuzzPartners hulpvaardig en vooruitstrevend is. Je kunt altijd bellen voor vragen of advies en we zullen altijd met je meedenken. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers en zullen net dat stapje harder zetten om het WOW-effect te bereiken.