Social Media voor Horeca

Wij maken horeca succesvol op Social Media

Social Media horeca

Wij laten de Facebook berichten van horeca ondernemingen door duizenden tijdlijnen  schieten, zodat zij in contact komen met potentiële klanten.

Onze werkwijze

1. Strategisch interview

Wij houden een strategisch interview op jouw locatie om te bepalen wat jouw doelen zijn. Op basis hiervan creëren wij een gepersonaliseerd plan.

2. FOTOSHOOT OP LOCATIE

Onze fotograaf komt iedere 3 maanden op jouw locatie langs om foto's te maken die wij gebruiken voor jouw content op Social Media

3. Creëren van berichten

Met de berichten die wij voor jouw horeca onderneming creëren bereik je duizenden mensen per maand. En: alle content krijg jij netjes van te voren in te zien.

UNIEK: Bij ons krijg je altijd een persoonlijke Social Media Manager die jou het werk uit handen neemt. Het BuzzPartners team beantwoordt alle berichten en reacties die binnenkomen tijdens onze ruime openingstijden. Ook in het weekend en in de avonduren. Handig voor jouw Horeca onderneming!

“Ze nemen me op het gebied van
Social Media echt alles
uit handen en dat is heerlijk”

Onze opdrachtgever Peter van den Berg genereerde het eerste jaar al 56% meer omzet.

Lees hier het artikel uit NH Zaken.

 
 

Reviews opdrachtgevers​

Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers.

online marketing uitbesteden

Blond Lunch & Diner

“Heerlijk dat je niet zelf elke keer iets moet verzinnen om op Facebook te plaatsen. BuzzPartners ontzorgt echt 100%! Super blij mee.”


Van Avezaath Beune

Van Avezaath Beune

“Vanaf het eerste moment super contact. Ze nemen alle zorgen uit handen en zijn zeer professioneel. Ze zetten je Social Media heel erg goed in elkaar. Ik raad ze zeker aan, want het helpt”

Bakkerij Ton Besseling

Bakkerij Ton Besseling

“BuzzPartners ontzorgt ons gigantisch. Goede service, helemaal top! Ze nemen alles op het gebied van Social Media uit handen, dat geeft ons heel veel rust.”


Download gratis 6 tips voor een goed Facebook bericht

Download hier 6 gratis tips voor een supersterk Facebook bericht waarmee je gegarandeerd meer likes en reacties op je Facebookpagina krijgt. Gratis en voor niets, dus waar wacht je nog op? 😉

Download 6 social media tips