Social Media voor onderwijs

Wij maken onderwijsinstellingen succesvol op Social Media

Social Media is voor onderwijsinstellingen belangrijker dan ooit. Wij zorgen ervoor dat onderwijsinstellingen professioneel actief en zichtbaar zijn op social media.

Onze werkwijze

1. Strategisch interview

Wij houden een strategisch interview om te bepalen wat jouw doelen zijn.
Op basis hiervan creëren wij een gepersonaliseerd plan.

2. FOTOSHOOT OP LOCATIE

Onze fotograaf komt iedere 3 maanden op jouw onderwijsinstelling langs om foto's te maken die wij gebruiken voor content op de Social Media kanalen van jouw onderwijsinstelling.

3. Creëren van berichten

Met de berichten die wij voor jouw onderwijsinstelling creëren bereik je professioneel en op een laagdrempelige manier jouw doelgroep. En: alle content krijg jij netjes van te voren in te zien.

UNIEK: Bij ons krijg je altijd een persoonlijke Social Media Manager die jou het werk uit handen neemt. Het BuzzPartners team beantwoordt alle berichten en reacties die binnenkomen tijdens onze ruime openingstijden. Ook in het weekend en in de avonduren. 

Social Media is voor onderwijsinstellingen belangrijker dan ooit

Jongeren zijn gemiddeld 1 tot 3 uur per dag actief op social media. Ongeveer 90% van de jongeren tussen de 10-18 jaar oud hebben een eigen smartphone, tablet of laptop, die zij zowel in hun vrije tijd als op school gebruiken.

De meeste jongeren krijgen rond hun 13e jaar een mobiel abonnement. Dit betekent dat ze 24/7 toegang hebben tot internet. Hierdoor stijgt het social media gebruik onder jongeren. Whatsapp, Instagram en Facebook worden het meest gebruikt onder jongeren.

Leerlingen kunnen via social media makkelijk met elkaar communiceren over huiswerk of over een project of aantekeningen delen. Doordat jongeren zo actief zijn op social media, is dit voor onderwijsinstellingen een laagdrempelige en effectieve manier om informatie te delen met leerlingen en ouders. Ouders zijn immers ook actief op social media 😉

Echter hebben onderwijsinstellingen vaak niet de tijd en expertise om social media effectief in te zetten. Daarom helpen wij graag.
Vraag gerust eens vrijblijvend informatie aan, dan vertellen wij wat we voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen.

Reviews opdrachtgevers​

Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Prinsenstichting Logo

Prinsenstichting

“BuzzPartners zorgt ervoor dat onze socials altijd gevuld zijn met leuke en interessante berichten. Zo maken vele mensen kennis met onze mooie organisatie.”


De Bilthuysen logo

De Bilthuysen

“Het is prettig om een korte lijn te hebben met BuzzPartners. Ze staan eigenlijk altijd voor me klaar. Ook als er buiten kantoortijden iets is, wat regelmatig voorkomt, kan ik snel met hen schakelen.”

Van Avezaath Beune

Avezaath-Beune

“Ik had geen tijd voor mijn Social Media. De keuze om dit door BuzzPartners te laten verzorgen ben ik ontzettend blij mee. Het scheelt mij veel tijd en mijn Social Media kanalen zien er prachtig uit.”

Download gratis 6 tips voor een goed Facebook bericht

Download hier 6 gratis tips voor een supersterk Facebook bericht waarmee je gegarandeerd meer likes en reacties op je Facebookpagina krijgt. Gratis en voor niets, dus waar wacht je nog op? 😉

Download 6 social media tips