Social Media voor retail

Wij maken retail bedrijven succesvol op Social Media

social media

Wij laten de Facebook berichten van jouw onderneming door duizenden tijdlijnen schieten, zodat hun naamsbekendheid een boost krijgt.

Onze werkwijze

1. Strategisch interview

Wij houden een strategisch interview op jouw locatie om te bepalen wat jouw doelen zijn. Op basis hiervan creëren wij een gepersonaliseerd plan.

2. FOTOSHOOT OP LOCATIE

Onze fotograaf komt iedere 3 maanden op jouw locatie langs om foto's te maken die wij gebruiken voor jouw content op Social Media

3. Creëren van berichten

Met de berichten die wij voor jouw onderneming creëren bereik je duizenden mensen per maand. En: alle content krijg jij netjes van te voren in te zien.

UNIEK: Bij ons krijg je altijd een persoonlijke Social Media Manager die jou het werk uit handen neemt. Het BuzzPartners team beantwoordt alle berichten en reacties die binnenkomen tijdens onze ruime openingstijden. Ook in het weekend en in de avonduren. 

“Ze nemen alles uit handen op het gebied van Social Media,
dat is echt heel erg fijn!”

Onze opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen met BuzzPartners.

Reviews opdrachtgevers​

Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Bakkerij Ton Besseling

Bakkerij Ton Besseling

“BuzzPartners ontzorgt ons gigantisch. Goede service, helemaal top! Ze nemen alles op het gebied van Social Media uit handen, dat geeft ons heel veel rust.”

Witgoed Specialist waterland

Witgoed Specialist Waterland

“De mensen bij BuzzPartners hebben veel verstand van het verhaal Social Media. Het is heerlijk dat ik er zelf niet meer over na hoef te denken. Ik raad BuzzPartners zeker aan!”

Van Avezaath Beune

Van Avezaath-Beune

“Ik had geen tijd voor mijn Social Media. De keuze om dit door BuzzPartners te laten verzorgen ben ik ontzettend blij mee. Het scheelt mij veel tijd en mijn Social Media kanalen zien er prachtig uit.”

Download gratis 6 tips voor een goed Facebook bericht

Download hier 6 gratis tips voor een supersterk Facebook bericht waarmee je gegarandeerd meer likes en reacties op je Facebookpagina krijgt. Gratis en voor niets, dus waar wacht je nog op? 😉

Download 6 social media tips