Social Media voor de Zorg

Wij maken zorginstellingen succesvol op Social Media

Wij laten de Facebook berichten van zorginstellingen door duizenden tijdlijnen schieten, zodat hun naamsbekendheid een boost krijgt.

Onze werkwijze

1. Strategisch interview

Wij houden een strategisch interview op jouw locatie om te bepalen wat jouw doelen zijn. Op basis hiervan creëren wij een gepersonaliseerd plan.

2. FOTOSHOOT OP LOCATIE

Onze fotograaf komt iedere 3 maanden op jouw locatie langs om foto's te maken die wij gebruiken voor jouw content op Social Media

3. Creëren van berichten

Met de berichten die wij voor jouw zorginstelling creëren bereik je duizenden mensen per maand. En: alle content krijg jij netjes van te voren in te zien.

UNIEK: Bij ons krijg je altijd een persoonlijke Social Media Manager die jou het werk uit handen neemt. Het BuzzPartners team beantwoordt alle berichten en reacties die binnenkomen tijdens onze ruime openingstijden. Ook in het weekend en in de avonduren. Handig voor jouw zorginstelling!

“Ze staan altijd voor me klaar, ook buiten kantoortijden. Als 24-uurs zorgbedrijf is dat heel erg fijn.”

Onze opdrachtgever Liselotte de Bruijn vertelt over haar ervaring met BuzzPartners.

 

Reviews opdrachtgevers​

Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Prinsenstichting Logo

Prinsenstichting

“BuzzPartners zorgt ervoor dat onze socials altijd gevuld zijn met leuke en interessante berichten. Zo maken vele mensen kennis met onze mooie organisatie”De Bilthuysen logo

De Bilthuysen

“Het is prettig om een korte lijn te hebben met BuzzPartners. Ze staan eigenlijk altijd voor me klaar. Ook als er buiten kantoortijden iets is, wat regelmatig voorkomt als 24-uurs zorgbedrijf, kan ik snel met hen schakelen ”

tkeetje

Het Keetje

“De samenwerking met BuzzPartners vind ik heel fijn. Zij hebben niet alleen reclame voor ons gemaakt, maar ook juist veel mensen laten zien hoe ons bedrijf eruit ziet en wie wij echt zijn. BuzzPartners is echt een aanwinst voor je bedrijf”

Download gratis 6 tips voor een goed Facebook bericht

Download hier 6 gratis tips voor een supersterk Facebook bericht waarmee je gegarandeerd meer likes en reacties op je Facebookpagina krijgt. Gratis en voor niets, dus waar wacht je nog op? 😉

Download 6 social media tips