45564421 m - Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Lukt het je maar niet om je website te optimaliseren voor de zoekmachines, waardoor je geen nieuwe leads, klanten en verkeer op jouw site krijgt? Wij kunnen jou op zeer professionele wijze helpen om de vindbaarheid van jouw bedrijf in het organische zoekgedeelte van Google te optimaliseren.

sentiment_very_satisfied

Alles wordt geregeld

Wij zorgen voor waardevolle content voor jouw website zodat je vindbaar bent op relevante zoekopdrachten.

Meer informatie
gps_fixed

Meer doelgerichte bezoekers

Onze professionele SEO diensten helpen om jouw website op de eerste pagina van Google te krijgen op uiteenlopende en zeer competitieve zoektermen.

Meer informatie
check

Geweldige resultaten

Wij zijn nog geen opdrachtgever kwijtgeraakt!

Meer informatie
search engine home page PDSZKYA - Zoekmachine optimalisatie

SEO: de website van jouw bedrijf hoger in Google

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het is het proces om je website en de daarbij behorende webpagina’s beter zichtbaar te maken in de zoekmachine resultaten pagina (SERP’s) zodat jouw (potentiële) klanten jouw bedrijf snel en gemakkelijk kunnen vinden. Binnen onze SEO Pakketten doen wij alles om de website van jouw bedrijf zo hoog mogelijk te ranken op relevante keywords. Succesvol SEO betekent voor ons een zo hoog mogelijke positie voor jouw bedrijf op Google, en beter vindbaar zijn dan je belangrijkste concurrenten.

1. Doelgroep en doelstelling bepalen

We kiezen richting door jouw online doelgroep en doelstelling te bepalen. Het bepalen van deze twee belangrijke factoren zal jouw zoekwoordselectie bepalen zodat we duidelijk en doelgericht van start kunnen gaan. We beginnen om jouw online markt en doelgroep in kaart te brengen: hun wensen, behoeften en verlangens die zij hebben om jouw product of dienstverlening af te nemen.

2. Doelgerichte zoektermen bepalen

Dit is waar het SEO-proces van cruciaal belang wordt: hier bepalen we de zoektermen waarvan wij overtuigd zijn dat jouw klanten er naar op het internet zoeken. Als ze op zoek zijn naar deze zoekwoorden, wil je toch dat jouw site bovenaan de lijst in de resultaten staat? Wij maken gebruik van hulpmiddelen zoals Google Keyword Planner om zoekwoorden te vinden die het beste bij jouw bedrijfsmodel passen. Daarnaast onderzoeken we de zoekwoorden van de concurrentie.

3. Wij genereren hoge kwaliteit content op jouw website

Pagina’s met hoge kwaliteit content worden beter beloond in de rankings door de Google algoritmes. Daarom is het van essentieel belang dat we daar naartoe werken. Wij beschikken over SEO tekstschrijvers die jouw verhaal perfect op papier weten te brengen. Hoge kwaliteit content creëren wij door goede tekstuele informatie te delen en slim gebruik te maken van afbeeldingen, video’s en bijvoorbeeld recensies van jouw bestaande klanten.

4. Inzetten van krachtige landingspagina’s

Met behulp van onze kennis en software werken we toe naar een geoptimaliseerde webpagina (of landingspagina) voor de zoekmachines. Onder andere Meta Titles en Meta Descriptions worden geoptimaliseerd. Daarnaast controleren we of de website ook geoptimaliseerd is voor mobiele bezoekers.

5. SEO optimalisatie op de huidige pagina’s van jouw website

Met behulp van onze kennis en SEO-Software kunnen wij iedere pagina van jouw website compleet optimaliseren voor de zoekmachines. Naast hoge kwaliteit content controleren we de website ook op tientallen technische onderdelen zodat de website geen fouten bevat zoals dode links of afbeeldingen.

6. Inzetten van backlinks naar jouw website

Linkbuilding omvat alle methoden om links naar jouw website te krijgen. Voor zoekmachines zijn backlinks, de links die andere websites naar jouw website maken, belangrijk voor de positie in de zoekresultaten. Via onze kwalitatieve backlinks zorgen voor een betere domein autoriteit voor jouw website, wat waardevol is voor de zoekmachines en dus een betere ranking!

7. Full Service Concept

Met ons unieke en beproefde Full Service Concept ondersteunen wij jouw bedrijf bij het behalen van een hogere ranking op Google.
Onze opdrachtgevers profiteren van krachtige SEO dienstverlening zonder daar zelf tijd en kennis in te investeren.
Je hebt hierdoor meer tijd voor jouw bedrijf, en jouw website wordt toch snel gevonden op Google.

Ook beter vindbaar worden?

Start vandaag nog met SEO!