BUZZPARTNERS-logo-HR

Bakkerij Putter

Het begon met de oude bakkerswinkel aan de Langebuurt in Uitgeest en het is nu uitgegroeid tot een nostalgische bakkerij met twee filialen: in Uitgeest en Limmen. Bij Bakkerij Putter kun je terecht voor de lekkerste (belegde) broodjes tot heerlijke gebakjes.

Willem, de eigenaar van Bakkerij Putter, houdt zich het liefste bezig met waar hij écht heel goed in is: bakken! Maar als eigenaar van zo’n mooie bakkerij komen er nog meer zaken bij kijken: je moet er onder andere ook voor zorgen dat je bedrijf online goed zichtbaar is. In november 2020 schakelde Willem onze hulp in, omdat hij besefte dat actief zijn op social media wel belangrijk is maar hij hier eigenlijk zelf geen tijd voor heeft. Hij wilde dat het goed en professioneel geregeld werd, zodat de uitstraling van zijn Facebookpagina matcht bij de uitstraling van zijn winkel.

Door relevante content op maat te maken, in combinatie met mooie visuals, kregen de geplaatste berichten op Facebookpagina binnen een korte periode al veel meer interactie en positieve reacties. Daarbij is het aantal likers binnen een jaar tijd gegroeid van 1058 naar 1750. Een groei van ruim 63%!

Willem vindt het prettig dat zijn social media marketing nu goed op orde is, zonder dat hij er zelf naar om hoeft te kijken. Zo kan hij zich bezig houden met wat hij het liefste doet: zijn klanten voorzien van de lekkerste broden en gebakjes.

Startdatum

01-11-2020

Doelstelling

Professioneel zichtbaar zijn op Facebook

Resultaten

Positieve reacties onder de geplaatste berichten

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel