BUZZPARTNERS-logo-HR

Retail marketing

Retail marketing uitbesteden

Wordt zichtbaar voor jouw klanten: besteed de retail marketing uit aan BuzzPartners.
Als ondernemer binnen de retailbranche weet je het als geen ander: online aanwezig zijn is belangrijker dan ooit. Vroeger was een prominente plek op een drukbezochte winkelstraat voldoende, maar tegenwoordig weet vrijwel iedereen zijn of haar weg op het internet te vinden. Laten wij nou net weten hoe wij jouw doelgroep met retail marketing kunnen bereiken.

Wat is retail marketing?

‘Marketing’ is een containerbegrip voor verschillende activiteiten om jouw merk of bedrijf aan de man te brengen. Retail marketing is een specialisatie binnen het vakgebied dat zich specifiek richt op marketingactiviteiten die ervoor zorgen dat jouw winkel of webshop meer nieuwe of terugkerende klanten krijgt. Vaak gaat dit om de eindklant, ook wel B2C (business to consumer) marketing genoemd. 

Social media marketing voor retailers

Meer dan 95% van de Nederlanders tussen de 12 en 45 jaar oud gebruikt een vorm van social media: een enorme doelgroep die popelt om kennis te maken met jouw bedrijf. Met Facebook of Instagram zorg je ervoor dat je een bekend en vertrouwd gezicht wordt in de regio. Deze zogenoemde ‘naamsbekendheid’ zorgt ervoor dat nieuwe klanten eerder voor jou kiezen, dan voor een concurrent.
Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…

online marketing uitbesteden: werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles rondom social media geregeld wordt. We starten met een strategisch interview op locatie om te bepalen wat jouw persoonlijke doelen zijn. Vervolgens komt onze fotograaf iedere 3 maanden bij jou op locatie om foto’s te maken die wij gebruiken voor Facebook en/of Instagram. Met de berichten die wij plaatsen bereik je duizenden mensen per maand. Geen zorgen: ook de reacties beantwoorden wij tijdens onze ruime openingstijden

Waarom is retailmarketing belangrijk?

Vandaag de dag gebeurt alles online: winkelen, boodschappen doen, een reis boeken en zelfs daten. Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit. Met social media vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio, versterk je een positief imago en ben je zichtbaar voor een doelgroep die je anders niet gevonden zou hebben.

Wat kost social media uitbesteden?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.

Bekijk ook onze andere specialismen: