BUZZPARTNERS-logo-HR

Facebook uitbesteden

Onze garanties: groei in bereik, groei in likes / volgers én continuïteit.
Het eerste meetpunt is na 3 maanden. Als wij deze garanties dan niet hebben gerealiseerd,
mag men de samenwerking direct beëindigen. 

Facebook marketing bureau

Krijg meer bezoekers uit Facebook en wordt zichtbaar in jouw regio: besteed de Facebook marketing uit aan BuzzPartners.

Waarom Facebook uitbesteden aan een marketing bureau?

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep.

Het is wel belangrijk dat je precies weet hoe je Facebook op de juiste manier inzet om een groot publiek te bereiken dat ook geïnteresseerd is in jouw product of dienst. BuzzPartners zorgt ervoor dat jouw bedrijf een vertrouwd gezicht wordt in de regio en dat nieuwe klanten eerder voor jou kiezen, dan voor een concurrent.

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw naamsbekendheid via Facebook? Ons enthousiaste team gaat graag voor je aan de slag om jouw bedrijf (online) te laten groeien. Wil je meer weten over het uitbesteden van Facebook marketing en het adverteren? Neem contact op met Facebook marketing bureau BuzzPartners.

Over de jaren zijn er veel nieuwe social media kanalen bijgekomen en verdwenen, maar Facebook heeft nog steeds veel gebruikers die dagelijks actief zijn. Met een eigen Facebook pagina ben je zichtbaar voor (nieuwe) klanten.

Waarschijnlijk heb je een Facebook pagina aangemaakt, heb je enthousiast een paar berichten geplaatst, maar ligt het account nu stil of heb je geen tijd om te reageren op alle reacties. Logisch, want de werkzaamheden binnen het bedrijf gaan gewoon door. Daarnaast blijkt het bedenken van creatieve vernieuwende berichten, die ook nog eens veel bereik, reacties en likes opleveren, een behoorlijke opgave.

Facebook voor bedrijven

Wij helpen ondernemers binnen het MKB die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun Facebook pagina een groot succes te maken. Wij nemen al het werk rondom Facebook voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten.
Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…
Tiktok marketing

TikTok

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken. Lees meer over TikTok…

Facebook adverteren uitbesteden

Wil je meer bereik voor je berichten op Facebook? Facebook biedt de mogelijkheid om doelgericht te adverteren en berichten zichtbaar te maken voor een groot publiek. Onze social media managers zorgen ervoor dat het advertentiebudget efficiënt en effectief wordt ingezet om de meeste winst te behalen.

Facebook uitbesteden: werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles rondom social media geregeld wordt. We starten met een strategisch interview op locatie om te bepalen wat jouw persoonlijke doelen zijn. Vervolgens komt onze fotograaf iedere 3 maanden bij jou op locatie om foto’s te maken die wij gebruiken voor Facebook en/of Instagram. Met de berichten die wij plaatsen bereik je duizenden mensen per maand. Geen zorgen: ook de reacties beantwoorden wij tijdens onze ruime openingstijden

Wat kost Facebook uitbesteden?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.

Benieuwd wat Autovakmeester Marc Mooij vond van de samenwerking?

Autovakmeester Marc Mooij in Obdam, heeft samen met Buzzpartners en zijn zoon Pierre de sociale media van hun autobedrijf geoptimaliseerd,  Marc benadrukt dat voor wie zijn zichtbaarheid op Facebook wil vergroten, BuzzPartners de ideale partner is.

Waarom hij dit vindt? Ontdek het in de video!