BUZZPARTNERS-logo-HR

Arbeidsmarkt communicatie in jouw sector

Download hier onze whitepaper

Arbeidsmarkt- communicatie in de zorg

In de zorgsector is de huidige arbeidsmarkt competitiever dan ooit, het vinden en behouden van gekwalificeerd personeel is een uitdaging, maar niet onmogelijk!

In deze whitepaper gaan we dieper in op deze strategie en vertellen we graag wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vandaag de dag is het niet de vraag óf je aanwezig moet zijn op social media, maar hóe? Bijna alle Nederlanders tussen de 12 en 45 jaar oud zijn actief op social media, het biedt een ongekend potentieel voor bedrijven om zichzelf te positioneren.

BuzzPartners werkt samen met zorginstellingen om hun personeelswerving en -behoud te verbeteren, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een sterke employer branding en het effectief bereiken van potentiële werknemers.

Communiceren met jouw doelgroep

Wil jij ook graag de manier waarop jouw organisatie communiceert met potentiële en huidige klanten verder ontwikkelen? Wil je de zichtbaarheid vergroten, de kwaliteit van je communicatie verbeteren en een sterk (werkgevers)merk opbouwen? BuzzPartners is hier om jou te ondersteunen in communicatie online én offline.

Onze garanties: groei in bereik, groei in likes / volgers én continuïteit. Het eerste meetpunt is na 3 maanden. Als wij deze garanties dan niet hebben gerealiseerd, mag men de samenwerking direct beëindigen. 

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken. Jouw succes is ons doel. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin jouw organisatie de aandacht krijgt die het verdient!

Cor Ofman
Cor Ofman
2023-07-13
Professionele begeleiding en we zijn erg tevreden met het resultaat.
marc de Meijer
marc de Meijer
2023-07-03
Duidelijke uitleg en korte lijntjes. Werkt heel prettig.
Jeffrey K
Jeffrey K
2023-05-06
Vriendelijk team , denken goed met je mee . Nemen de tijd voor je en reageren snel ! Onze pagina is nu altijd up to date dankzij BuzzPartners.
Brigitte Wagenmakers
Brigitte Wagenmakers
2023-04-05
Geweldige partner die al jouw social media uit handen neemt. Toppers!!!
Mario Swartsenburg
Mario Swartsenburg
2022-05-03
We zijn nu net een maand verder en de resultaten zijn al top. Super leuk team , en professioneel!

Wat vinden onze klanten van de social media strategie?