BUZZPARTNERS-logo-HR

Restaurant of hotel marketing

Marketing voor jouw hotel of restaurant

Wordt zichtbaar voor jouw gasten: besteed de social media marketing uit aan BuzzPartners.

Online aanwezig zijn is belangrijker dan ooit. Meer dan 95% van de Nederlanders tussen de 12 en 45 jaar oud gebruikt een vorm van social media: een enorme doelgroep die popelt om kennis te maken met jouw horeca gelegenheid. Met Facebook of Instagram zorg je ervoor dat je een bekend en vertrouwd gezicht wordt. Deze zogenoemde ‘naamsbekendheid’ zorgt ervoor dat nieuwe gasten eerder voor jou kiezen, dan voor een concurrent.

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw naamsbekendheid via social media? Ons enthousiaste team gaat graag voor je aan de slag om jouw restaurant of hotel (online) te laten groeien. Op deze pagina lees je meer over wat online marketing voor jouw organisatie kan betekenen, maar we vertellen je dit ook graag zelf! 

Waarom jouw social media uitbesteden?

Waarschijnlijk heb je een Facebook of Instagram pagina aangemaakt, heb je enthousiast een paar berichten geplaatst van het terras, de kamers of het menu, maar ligt het account nu stil of heb je geen tijd om te reageren op alle reacties. Logisch, want de werkzaamheden binnen het bedrijf gaan gewoon door. Daarnaast blijkt het bedenken van creatieve vernieuwende berichten, die ook nog eens veel bereik, reacties en likes opleveren, een behoorlijke opgave.

Horecamarketing voor het MKB

Wij helpen horeca ondernemers binnen het MKB die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun social media marketing een groot succes te maken en potentiële klanten aan te trekken. Wij nemen al het werk rondom Instagram en Facebook voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten.
Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…

online marketing uitbesteden: werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles rondom social media geregeld wordt. We starten met een strategisch interview op locatie om te bepalen wat jouw persoonlijke doelen zijn. Vervolgens komt onze fotograaf iedere 3 maanden bij jou op locatie om foto’s te maken die wij gebruiken voor Facebook en/of Instagram. Met de berichten die wij plaatsen bereik je duizenden mensen per maand. Geen zorgen: ook de reacties beantwoorden wij tijdens onze ruime openingstijden

Waarom is social media belangrijk?

Vandaag de dag gebeurt alles online: winkelen, boodschappen doen, een reis boeken en zelfs daten. Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit. Met social media vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio, versterk je een positief imago en ben je zichtbaar voor een doelgroep die je anders niet gevonden zou hebben.

Wat kost social media uitbesteden?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.

Bekijk ook onze andere specialismen: