BUZZPARTNERS-logo-HR

Social media advertising

In een wereld waar de digitale aanwezigheid essentieel is, bieden wij een unieke full-service oplossing voor al jouw online marketing doelstellingen – en specifiek in het dynamische veld van social media advertising.

Waarom kiezen voor Buzzpartners?

Wordt zichtbaar voor jouw doelgroep in de regio: besteed de social media marketing uit aan BuzzPartners.

Met meer dan 95% van de Nederlanders tussen 12 en 45 jaar actief op social media, vormt dit platform een onmisbare schakel in het bereiken en betrekken van jouw doelgroep. Social media platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok bieden ongekende mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten en een trouwe klantenbasis op te bouwen.

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw naamsbekendheid via social media? Ons enthousiaste team gaat graag voor je aan de slag om jouw bedrijf (online) te laten groeien. Op deze pagina lees je meer over wat social media voor jouw organisatie kan betekenen, maar we vertellen je dit ook graag zelf! 

Waarom jouw advertising uitbesteden?

Waarschijnlijk heb je een Facebook, Instagram en/of Tiktok pagina aangemaakt, heb je enthousiast een paar berichten geplaatst, maar ligt het account nu stil of heb je geen tijd om te reageren op alle reacties. Logisch, want de werkzaamheden binnen het bedrijf gaan gewoon door. Daarnaast blijkt het bedenken van creatieve vernieuwende berichten, die ook nog eens veel bereik, reacties en likes opleveren, een behoorlijke opgave.

De aanpak van Buzzpartners:

Wij helpen bedrijven die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun social media advertising een groot succes te maken en potentiële klanten aan te trekken. Wij nemen al het werk rondom Facebook, Instagram en Tiktok voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten.

Instagram marketing

Advertising on Instagram

Wij maken van jouw merk een vertrouwd gezicht op Instagram. Door middel van gerichte advertenties bereiken we jouw ideale doelgroep, vergroten we je zichtbaarheid en stimuleren we betrokkenheid.
Lees meer over Instagram…

Tiktok marketing

Advertising on TikTok

TikTok’s unieke en dynamische platform biedt nieuwe kansen om een jonger en interactief publiek te bereiken. Ons team is bedreven in het creëren van pakkende content die resoneert met de TikTok-gebruikers. Advertise on Tiktok Lees meer over TikTok…

Facebook marketing

Advertising on Facebook

Door onze expertise in Facebook-advertising ben je verzekerd van een effectieve strategie die niet alleen de naamsbekendheid vergroot, maar ook leidt tot conversies. Lees meer over Facebook…

Social media adverteren uitbesteden: werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles rondom social media geregeld wordt. We starten met een strategisch interview op locatie om te bepalen wat jouw persoonlijke doelen zijn. Vervolgens komt onze fotograaf iedere 3 maanden bij jou op locatie om foto’s te maken die wij gebruiken voor Facebook, Instagram en/of Tiktok. Met de berichten die wij plaatsen bereik je duizenden mensen per maand. Geen zorgen: ook de reacties beantwoorden wij tijdens onze ruime openingstijden.

Waarom is social media belangrijk?

Vandaag de dag gebeurt alles online: winkelen, boodschappen doen, een reis boeken en zelfs daten. Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit. Met social media vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio, versterk je een positief imago en ben je zichtbaar voor een doelgroep die je anders niet gevonden zou hebben.

Wat kost social media advertising voor een bedrijf?

Wij geloven dat jouw tijd kostbaar is. Daarom neemt ons team van experts de volledige verantwoordelijkheid voor jouw social media advertentiecampagnes. Je kunt je richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw merk groeit en bloeit op social media. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

Wij werken o.a. voor Horecabedrijven, zorginstellingen, winkelcentra, Bakkers, etc.

Waarom jouw social media uitbesteden aan ons?

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook, Instagram en/of Tiktok kanaal.

Wij werken voor heel Noord-Holland

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Beverwijk, Castricum, Den Helder, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Middenbeemster, Purmerend, Schagen, Volendam, Zaandam

Wil je meer weten over wat social media advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Samen bouwen we aan jouw succesverhaal op social media!

Bekijk ook onze specialismen: