BUZZPARTNERS-logo-HR

Recruitment marketing

Laat Buzzpartners jouw perfecte match vinden!

Vandaag de dag is recruitment marketing een belangrijke  schakel in het vinden van het juiste talent. Social media speelt daarbij een doorslaggevende rol. Bij BuzzPartners begrijpen we de kracht van social media recruitment en zetten dit in om jouw ideale kandidaat te bereiken.

Waarom via social media?

Directe zichtbaarheid bij je doelgroep: Jouw potentiële werknemers zijn actief op platforms zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, en Twitter / X. Door gerichte recruitment marketing campagnes op deze platforms te lanceren, bereik je ze waar ze al zijn.

Waarom via social media? ​

Versterk je merk
Recruitment marketing gaat verder dan het simpelweg invullen van vacatures. Het gaat om het promoten van jouw bedrijfscultuur, waarden en wat het uniek maakt.

Kostenefficiënt
In vergelijking met traditionele recruitmentmethoden biedt recruitment via organische social media een breder bereik tegen lagere kosten.

Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…
Tiktok marketing

TikTok

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken. Lees meer over TikTok…

Waarom kiezen voor onze recruitment marketeers?

Uniek in de regio
Ons team is gespecialiseerd in het zichtbaar maken van jouw bedrijf in de regio. Met diepgaand inzicht in de lokale markt verbinden onze recruitment marketeers jou met het juiste talent.

Full-service concept
Ons unieke full-service concept ontzorgt jou volledig. Wij nemen alles uit handen: van content creatie tot monitoring en rapportage.

Klant casussen
Ons succes in social media recruitment is bewezen door samenwerkingen zoals met Prinsenstichting. Dankzij onze aanpak konden zij hun social media-aanwezigheid aanzienlijk vergroten en hun interne teams ontlasten. Lees hier de volledige casus van Prinsenstichting.

Te druk? Laat ons het werk doen!
We begrijpen dat recruitment een tijdrovend proces kan zijn. Besteed je recruitment marketing uit aan BuzzPartners en laat ons team van creatieve recruitment marketeers en enthousiaste accountmanagers je ontzorgen.

Begin vandaag nog! Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw recruitment marketing strategie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Waarom is recruitment marketing belangrijk?

Vandaag de dag gebeurt alles online: winkelen, boodschappen doen, een reis boeken en zelfs daten. Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit. Met social media vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio, versterk je een positief imago en ben je zichtbaar voor een doelgroep die je anders niet gevonden zou hebben.

Wat kost recruitment marketing uitbesteden voor een bedrijf?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

 

Wij werken o.a. voor Horecabedrijven, zorginstellingen, winkelcentra, Bakkers, etc.

De voordelen

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe kandidaten voor jouw bedrijf tussen!

Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.