BUZZPARTNERS-logo-HR

Klantcasussen

Ouderen zorgorganisatie Silverein

Silverein, een opkomende ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, heeft sinds de oprichting op 30 juni 2021 een sterke online aanwezigheid opgebouwd, mede dankzij de samenwerking met BuzzPartners als hun social media marketing partner. Met onder andere een maandelijkse gemiddelde van 40.000 impressies op Facebook-posts en een constante groei van circa 50 nieuwe volgers per maand op Facebook, heeft de organisatie een sterke positie op social media opgebouwd.

Lees meer…

Compass Group

Compass Group, wereldwijd marktleider op het gebied van voedsel- en facilitaire dienstverlening, heeft sinds de samenwerking met BuzzPartners op 15 mei 2023 een indrukwekkende groei doorgemaakt op hun social media kanalen. Met maandelijkse Facebook-posts die gemiddeld 70.000 impressies genereren, heeft Compass Group niet alleen een sterke online aanwezigheid opgebouwd, maar ook succesvolle wervingscampagnes geïmplementeerd.

Lees meer…

Juweliersbedrijf Sietze Wagenmakers

Sinds de oprichting in 1973 heeft Juweliersbedrijf Sietze Wagenmakers een rijke geschiedenis in Buitenveldert, Amsterdam. In oktober 2017 verhuisde de juwelier-horloger naar een nieuw adres aan de A.J. Ernststraat, met behoud van het vertrouwde vakmanschap en de warme service waar het bedrijf bekend om staat. BuzzPartners trad toe tot het team op 24 februari 2023 en heeft sindsdien Sietze Wagenmakers naar nieuwe hoogten gebracht op sociale media.

Lees meer…

Rijwielhandel Purmerend

Gelegen in het hart van het gezellige centrum van Purmerend, is Rijwielhandel Purmerend een trotse leverancier van diverse A-merken fietsen en accessoires. Sinds 2023 zijn broers Jeffrey en Mitchell de nieuwe eigenaren, en met de overname kwam ook de uitdaging om de social media aanwezigheid van de zaak nieuw leven in te blazen. BuzzPartners trad toe tot het team om Rijwielhandel Purmerend weer in de schijnwerpers te zetten.

Lees meer…

Keurslager Marc de Meijer

Keurslager Marc de Meijer is een slagerij gevestigd in Hoorn. Sinds de samenwerking met BuzzPartners van start ging op 12 juni 2023, heeft de slagerij niet alleen indrukwekkende resultaten behaald op Facebook, maar heeft het ook ontdekt dat social media een krachtig instrument is voor het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Lees meer…

Bakkerij Putter

Het begon met de oude bakkerswinkel aan de Langebuurt in Uitgeest en het is nu uitgegroeid tot een nostalgische bakkerij met twee filialen: in Uitgeest en Limmen. Bij Bakkerij Putter kun je terecht voor de lekkerste (belegde) broodjes tot heerlijke gebakjes.

Lees meer…

Grig-Tweewielerservice

Hapert de versnelling of is de verlichting van je fiets kapot? Voor alle reparaties aan je fiets kun je terecht bij Grig-tweewielerservice, direct gelegen naast NS station Kersenboogerd in Hoorn. Daarnaast kun je bij Grig ook terecht voor het kopen van een nieuwe (of gebruikte) fiets.

Lees meer…

Patisserie Van Avezaath-Beune

Patisserie van Avezaath-Beune, gevestigd in de Johannes Verhulststraat, is al meer dan honderd jaar voor vele Amsterdammers een begrip. Van Avezaath-Beune staat voor puur en eerlijk, maar vooral voor het woordje “heerlijk”. De populaire tompouce of de chocolade amsterdammertjes moet je hier echt geproefd hebben.

Lees meer…

Winkelcentrum Weidevenne

Winkelcentrum Weidevenne is een winkelcentrum in Purmerend waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je hier bijvoorbeeld een kapper, juwelier- en opticien. Kortom: het is een winkelcentrum waar je vrijwel alles kunt vinden wat je nodig hebt in het dagelijks leven.

Lees meer…

Ford Huisman

Ford Huisman is al meer dan 40 jaar een begrip in Nibbixwoud. Het is van oudsher echt een familiebedrijf met een zeer persoonlijke benadering in een ontspannen en ongedwongen sfeer, maar wel in een modern en ruim opgezet pand met veel parkeerruimte en direct gelegen aan de A7.Je kunt hier terecht voor schade, onderhoud, occasions en meer.

Lees meer…

Prinsenstichting

Prinsenstichting is een zorgorganisatie in Purmerend die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen of bijvoorbeeld autisme. Alle begeleiders, specialisten en deskundigen hebben samen één doel: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden. Samen kijken ze naar wat kan: of je nu 1 of 91 bent.

Lees meer…

Video testimonials