BUZZPARTNERS-logo-HR

Klantcasussen

Bakkerij Putter

Het begon met de oude bakkerswinkel aan de Langebuurt in Uitgeest en het is nu uitgegroeid tot een nostalgische bakkerij met twee filialen: in Uitgeest en Limmen. Bij Bakkerij Putter kun je terecht voor de lekkerste (belegde) broodjes tot heerlijke gebakjes.

Lees meer…

Grig-Tweewielerservice

Hapert de versnelling of is de verlichting van je fiets kapot? Voor alle reparaties aan je fiets kun je terecht bij Grig-tweewielerservice, direct gelegen naast NS station Kersenboogerd in Hoorn. Daarnaast kun je bij Grig ook terecht voor het kopen van een nieuwe (of gebruikte) fiets.

Lees meer…

Patisserie Van Avezaath-Beune

Patisserie van Avezaath-Beune, gevestigd in de Johannes Verhulststraat, is al meer dan honderd jaar voor vele Amsterdammers een begrip. Van Avezaath-Beune staat voor puur en eerlijk, maar vooral voor het woordje “heerlijk”. De populaire tompouce of de chocolade amsterdammertjes moet je hier echt geproefd hebben.

Lees meer…

Winkelcentrum Weidevenne

Winkelcentrum Weidevenne is een winkelcentrum in Purmerend waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je hier bijvoorbeeld een kapper, juwelier- en opticien. Kortom: het is een winkelcentrum waar je vrijwel alles kunt vinden wat je nodig hebt in het dagelijks leven.

Lees meer…

Ford Huisman

Ford Huisman is al meer dan 40 jaar een begrip in Nibbixwoud. Het is van oudsher echt een familiebedrijf met een zeer persoonlijke benadering in een ontspannen en ongedwongen sfeer, maar wel in een modern en ruim opgezet pand met veel parkeerruimte en direct gelegen aan de A7.Je kunt hier terecht voor schade, onderhoud, occasions en meer.

Lees meer…

Prinsenstichting

Prinsenstichting is een zorgorganisatie in Purmerend die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen of bijvoorbeeld autisme. Alle begeleiders, specialisten en deskundigen hebben samen één doel: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden. Samen kijken ze naar wat kan: of je nu 1 of 91 bent.

Lees meer…

Download onze whitepaper

Ben jij benieuwd welk social media kanaal het beste aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf?

Download hier onze whitepaper en ontdek welk social media kanaal de juiste keuze is voor jouw doelgroep!