90354056 m - Social media uitbesteden

Professioneel je Social Media Uitbesteden

Je realiseert je dat jouw bedrijf actief aanwezig moet zijn op één of meerdere Social Media kanalen, en dat dit veel tijd kost. Je wilt tenslotte professioneel overkomen en berichten versturen waar veel mensen op reageren.

Er is alleen één probleem: je hebt geen tijd en geen inspiratie om daar dagelijks mee bezig te zijn. Professioneel jouw Social Media uitbesteden is dan dé oplossing. 

Meer informatie
screen 3x 2 - Social media uitbesteden

Uitbesteden van Social Media bespaart tijd

Ontbreekt het je aan tijd, kennis of heb je simpelweg geen inspiratie om regelmatig nieuwe berichten op Facebook te plaatsen? En als je ein-de-lijk eens een bericht hebt geplaatst, vraag je je dan af waarom er zo weinig reacties op je bericht binnenkomen?

Als je jezelf hierin herkent, mis je een enorme kans om een groot publiek via Facebook te bereiken. Meer dan 9 miljoen Nederlanders zijn enorm actief op Facebook en daar zitten vast (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf tussen!

Want: je wilt toch niet dat al die mensen die op Facebook zitten nooit iets van jouw bedrijf te zien krijgen? Begin daarom vandaag nog om de Social media uit te besteden.

Bekijk wat BuzzPartners heeft gedaan voor Vishandel Steur

De oplossing is je Social Media uitbesteden

Bij social media bureau BuzzPartners kun je professioneel je zakelijke Social Media uitbesteden. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten voor jouw bedrijf op vriendschapsnetwerkenzoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Het resultaat van social media uitbesteden: tientallen (en soms honderden) reacties op geplaatste berichten, een steeds hoger bereik en meer bezoekers naar jouw website of winkel.

En: Social Media uitbesteden heeft ook een ander groot voordeel: omdat jij bij ons een persoonlijke Social Media Manager krijgt, nemen wij je al het werk uit handen. Dat scheelt je een hoop tijd, die je aan je bedrijf kunt besteden.

Aan jou de keuze: pak jij deze kans of geef je jouw concurrent vrij spel?

check

Meer dan 150 opdrachtgevers

check

Actief sinds 9 mei 2011

check

Gespecialiseerd in Social Media Uitbesteden

check

Social Media Business Manager

check

Partner Rodi Media’s NH Zaken

check

Partner Burrie Media Purmerend

check

Beoordeling (121 recensies) 4,8 uit 5.

check

Risicoloos samenwerken: creëren wij geen groei op Facebook voor jouw bedrijf? Geld terug! 

 • Last-minute input

  Geniale ingeving? Laat het ons weten!

  Soms bedenk je ineens iets geniaals en wil je dat direct onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Ook dan is ons social media bureau de juiste partij voor jou! Onze ruime openingstijden en directe lijnen via Whats App met onze social media managers zorgen voor een gestroomlijnde workflow.

  Last minute input kun je eenvoudig doorsturen met je smartphone. Vervolgens adviseert en creëert BuzzPartners sterke content voor jouw doelgroep en wordt dit keurig naar je teruggekoppeld. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar, hoe makkelijk is dat?!

   

 • Social Media Beheer

  Beheer social media uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op social media heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via social media kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Bij BuzzPartners krijg jij je eigen social media channelmanager die jouw zakelijke Facebook, Instagram of LinkedIn beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • Optimaal Bereik

  BuzzPartners Content Model

  Voorheen was het zo eenvoudig. Iedereen kon een zakelijke Facebookpagina aanmaken en berichten plaatsen. Maar wist je dat elke keer dat je Facebook opent, 150 zakelijke berichten klaar staan die getoond willen worden? Facebook kan ze niet allemaal tonen en veel ondernemers die zelf een zakelijke pagina hebben, merkten een flinke terugloop van het bereik.

  BuzzPartners heeft een uniek BuzzPartners Content Model ontwikkeld waarmee wij in staat zijn berichten te creëren met een optimaal bereik. Op deze manier kun jij je onderscheiden van jouw concurrenten. Nieuwsgierig hoe wij werken? Maak een vrijblijvende afspraak.

 • Altijd up-to-date

  Parate kennis!

  Heb je eindelijk een leuke post gemaakt… wordt je bericht bijna niet getoond! Herkenbaar? De kans is dan groot dat je een bericht hebt gemaakt die niet voldoet aan de richtlijnen van Facebook of Instagram.

  Onze social media experts houden zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen op het gebied van social media marketing en zijn uitstekend op de hoogte van alle do’s en dont’s. De social media markt is altijd in beweging en BuzzPartners dus ook. Voor een optimaal resultaat evalueren wij regelmatig met onze klanten de behaalde resultaten. Zo weten wij nog legio slimme redenen waarom bedrijven hun social media uitbesteden bij BuzzPartners

Optimaal resultaat halen uit jouw Social Media Marketing? Kom met ons in contact. We maken graag een afspraak met je. Je steekt er altijd wat van op, en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Meer informatie


We zeggen het graag nog ‘ns keer voor de zekerheid: een afspraak met Buzz is absoluut vrijblijvend!
Dus: waarom eigenlijk niet?

Het social media uitbesteden proces

Stap 1: Opzetten / Optimaliseren Social Media

Ons Social media bureau heeft veel ervaring met het opzetten / optimaliseren van Social Media kanalen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt op alle Social Media Kanalen en dat alle informatie op de juiste manier wordt geplaatst.

Stap 2: Interview door jouw persoonlijke Social Media Manager

Om tot een optimaal resultaat te komen en om jou optimaal te ontzorgen bij de toepassing van publieksmedia, krijgen al onze opdrachtgevers een persoonlijke Social Media beheerder. Deze komt langs bij jouw onderneming en neemt een interview met je af. Hierdoor kan BuzzPartners berichten creëren voor jouw bedrijf volgens het unieke Buzz Content Model. Je hoeft nooit meer na te denken over nieuwe berichten.

Stap 3: 24/7 meekijken via ons Buzzboard

Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot een zeer handig en gebruiksvriendelijk Social Media dashboard. Via ons BuzzBoard kun je vooraf de berichten bekijken die jouw persoonlijke contact bij BuzzPartners al heeft klaargezet. Daarnaast zie je het Social Media bereik wekelijks stijgen.

Stap 4: Maandelijks contact


Iedere 4 weken neemt jouw accountmanager contact met je op om nieuwe Sociale Media berichten voor jouw onderneming klaar te zetten. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten en krachtige acties voor jouw onderneming op alle gemeenschapsmedia.

Stap 5: Social Webcare

Op de berichten die BuzzPartners op de Social Media kanalen van jouw bedrijf uitstuurt kunnen geïnteresseerden vragen stellen. Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij Buzzpartners beantwoordt alle binnenkomende reacties namens jouw bedrijf. Wij laten jouw bedrijf geen verkoopkans missen!

Stap 6: Korte lijnen

Het is belangrijk om actuele acties en leuke foto’s van jouw bedrijf en medewerkers aan jouw persoonlijke Social Media Manager bij BuzzPartners door te sturen. Dat gaat heel gemakkelijk via e-mail, Dropbox of WhatsApp.

Stap 7: Advertising Programma’s

Social Advertising is een krachtige manier om binnen een korte periode extra veel mensen te bereiken binnen jouw doelgroep. Ideaal om een mooie actie te promoten of het aantal likers op je Social Media te verhogen. Door onze kennis en ervaring weten wij met onze advertising programma’s een optimaal resultaat te boeken.

Stap 8: Full Service Concept

Met ons unieke en beproefde full service concept ondersteunen wij jouw bedrijf bij iedere stap naar een hoger succes op Social Media. Onze opdrachtgevers profiteren van krachtige Social Media marketing zonder daar zelf tijd en kennis in te investeren. Jij houdt meer tijd over voor je bedrijf en bent toch professioneel en doeltreffend actief op Social Media.

Wij helpen je graag om succesvol te worden op Social Media.

Bekijk anders ook nog onze overige onderscheidingen die wij hebben gekregen van bedrijven die hun social media uitbesteden aan BuzzPartners.Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van social media? Neem gerust vrijblijvend contact op!

meer informatie