Over ons
Maak kennis met het team van BuzzPartners!

Over BuzzPartners

Sinds de start van BuzzPartners hebben wij maar één doel: er alles aan doen om jouw bedrijf online op de kaart te zetten en jou in contact te brengen met jouw doelgroep via Social Media en E-mailmarketing. Wij beschikken over een hecht team van creatieve marketeers en de meest enthousiaste accountmanagers. Zij doen er alles aan om al onze opdrachtgevers blij te maken met hun online marketing activiteiten.

Te druk? Geen inspiratie? Besteed het uit!

Dit is de oplossing: laat onze experts de online marketing activiteiten van jouw bedrijf uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat jij een steeds grotere groep potentiële klanten voor jouw bedrijf gaat bereiken. Met ons unieke full-service concept ontzorgen wij je bij alle werkzaamheden op het gebied van online marketing en zijn wij jouw partner bij iedere stap naar een steeds groter succes op het gebied van online marketing.

En: jij hoeft er niets voor te doen, want wij doen alles voor je. Hoe mooi is dat? Jij kunt je bezighouden met andere belangrijke zaken binnen je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat steeds meer mensen jouw bedrijf leren kennen en klant worden!

Zo brengt BuzzPartners je in contact met jouw doelgroep

“Ondernemers vertellen mij vaak dat ze een prachtig bedrijf hebben en ze willen het liefst dat iedereen dat weet. Maar vervolgens vragen diezelfde ondernemers zich dan af hoe zij dit online goed kunnen overbrengen richting hun doelgroep. Concrete vragen die ondernemers hebben zijn dan: waar moet ik beginnen om grootschalig in contact te komen met mijn doelgroep en hoe moet het dan verder?”.

Wij bieden deze ondernemers hierin een helpende hand: BuzzPartners vertelt het unieke verhaal van jouw bedrijf aan jouw doelgroep, wat resulteert in nieuwe en loyale klanten.”– Marja, accountmanager bij BuzzPartners