BUZZPARTNERS-logo-HR

TikTok uitbesteden

Onze garanties: groei in bereik, groei in likes / volgers én continuïteit.
Het eerste meetpunt is na 3 maanden. Als wij deze garanties dan niet hebben gerealiseerd,
mag men de samenwerking direct beëindigen. 

TikTOk marketing bureau

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken.
Haal meer uit TikTok en wordt zichtbaar voor een grote doelgroep: besteed jouw TikTok marketing uit aan BuzzPartners.

Wat is TikTok?

TikTok is een populair social media platform waarmee gebruikers video’s zelf heel eenvoudig kunnen opnemen, bewerken en delen. In het overzicht van de gebruiker volgen relevante video’s elkaar continu op. 

Waarom TikTok inzetten?

TikTok is een zeer sterk kanaal om een grote doelgroep te bereiken. Inmiddels heeft het platform namelijk meer dan 3 miljoen gebruikers in Nederland. Daarbij komt dat de content die door gebruikers geplaatst wordt een ongekende engagement heeft. Hoewel de gemiddelde leeftijd steeds verder stijgt, blijft TikTok ideaal om de jongeren generatie te bereiken.

Met TikTok vergroot je razendsnel je naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf en blijf je op een laagdrempelige manier in contact met je doelgroep. Je moet alleen wel weten hoe je TikTok op de juiste manier inzet om een groot publiek te bereiken en om hun aandacht op een positieve manier vast te houden. BuzzPartners weet exact hoe je TikTok op een goede manier inzet en zorgt ervoor dat je een bekend gezicht wordt voor een grote (nieuwe) doelgroep.

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw naamsbekendheid via TikTok? Ons enthousiaste team gaat graag voor je aan de slag om jouw bedrijf (online) te laten groeien. Wil je meer weten over het uitbesteden van TikTok marketing? Neem contact op met BuzzPartners. 

TikTok voor bedrijven

Wij helpen ondernemers binnen het MKB die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun TikTok pagina een groot succes te maken. Wij nemen al het werk rondom TikTok voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten.

Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…
Tiktok marketing

TikTok

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken. Lees meer over TikTok…

Waarom TikTok uitbesteden?

Over de jaren zijn er veel nieuwe social media kanalen bijgekomen. TikTok is één van de nieuwe kanalen die er op dit moment met kop en schouders bovenuit steekt en daarom niet snel meer gaat verdwijnen. Het enorme bereik van TikTok is daarom een een uitgelezen kans om jezelf op TikTok te promoten.

Veel bedrijven hebben geen TikTok account of weten niet hoe ze content maken die aansluit op het platform en wat de gebruiker wil zien. Wellicht heb je daar ook helemaal geen tijd voor. Logisch, want de werkzaamheden binnen het bedrijf gaan gewoon door. Daarnaast blijkt het bedenken van creatieve en vernieuwende video’s, die ook nog eens veel bereik, reacties en likes opleveren, een behoorlijke opgave.

Wij helpen ondernemers binnen het MKB die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun TikTok account een groot succes te maken. Wij nemen al het werk rondom TikTok voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten. 

Onze werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles rondom TikTok geregeld wordt. We starten met een interview op locatie om te bepalen wat jouw persoonlijke doelen zijn. 

Wat kost TikTok uitbesteden?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.