BUZZPARTNERS-logo-HR

Recruitment marketing bureau Buzzpartners

Bij het vinden van de juiste kandidaat voor je bedrijf speelt marketing een belangrijke rol. Bij BuzzPartners, hét recruitment marketing bureau in de regio Noord-Holland, begrijpen we dat elk talent uniek is en dat het aantrekken van dit talent een specifieke aanpak vereist. Daarnaast bieden wij diensten als marketing recruitment bureau aan, om bedrijven te helpen bij het vinden van de perfecte professionals. Of het nu gaat om het versterken van een employer brand of het vinden van de ideale match, wij ondersteunen je graag in alle aspecten.

Klant casus - Silverein

Eén van onze trotse samenwerkingen is met Silverein, een zorginstelling in het midden van het land. Door middel van ons unieke ‘werken bij’  concept op Social Media zetten wij meerdere keren per maand specifieke arbeidsmarktcampagnes voor hen op, om openstaande zorgvacatures in te vullen. Deze uitgekiende strategie is te vinden op Facebook, Instagram en TikTok.  


Het resultaat? Een nog steeds groeiende online gemeenschap die regelmatig reageert op onze content. Waardoor wij telkens geschikte kandidaten voor de zorginstelling kunnen aanbieden. Silverein en het team kunnen zich nu concentreren op wat ze het beste doen: de juiste zorg verlenen, terwijl wij hun social media strategie beheren.

Waarom BuzzPartners?

Diepgaand inzicht in de candidate journey: Wij begrijpen de touchpoints en momenten die van invloed zijn op de beslissing van de kandidaat om bij een bedrijf te solliciteren. Met dit inzicht creëren we strategieën die resulteren in een hogere conversie en betere matches.

Creatieve campagnes
Onze creatieve teams ontwerpen opvallende campagnes die jouw employer brand weerspiegelen en de aandacht trekken van potentieel talent.

Data-gedreven aanpak
Met behulp van geavanceerde analytics volgen we de prestaties van elke campagne, optimaliseren we continu en verfijnen we onze strategieën om het beste resultaat te behalen.

Sector specifieke ervaring
Met name in sectoren zoals de zorg hebben we bewezen successen geboekt. Deze ervaring stelt ons in staat om branchegerichte nuances te begrijpen en effectieve campagnes te creëren.

Gebruik van social media door ondernemers

Wij helpen ondernemers binnen het MKB die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun social media marketing een groot succes te maken en potentiële klanten aan te trekken. Wij nemen al het werk rondom Facebook, Instagram en Tiktok voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten.

Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…
Tiktok marketing

TikTok

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken. Lees meer over TikTok…

Ons proces

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles  geregeld wordt. Behoeften analyseren: We beginnen met het onderzoeken van het bedrijf, de cultuur en talenten die je zoekt. Om zo goed mogelijk te begrijpen hoe deze ingevuld moeten worden en daardoor de beste match te realiseren. Strategie ontwikkelen: Gebaseerd op onze analyse, creëren we een op maat gemaakte recruitment marketing strategie die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Campagne uitvoeren: Met de strategie als leidraad, lanceren we campagnes op relevante platforms om het juiste talent aan te trekken. Monitoren & optimaliseren: Doorlopende monitoring stelt ons in staat om real-time aanpassingen te maken en de ROI van jouw recruitment marketing te maximaliseren. Laat ons jullie naar een hoger niveau tillen!

Bij BuzzPartners zijn we er trots op dat we niet zomaar recruitment marketeers zijn; wij zijn jóuw partner in talentwerving. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen het beste talent voor jullie organisatie te vinden en te verbinden. Met de berichten die wij plaatsen bereik je duizenden mensen per maand. Geen zorgen: ook de reacties beantwoorden wij tijdens onze ruime openingstijden.

Waarom is social media belangrijk?

Vandaag de dag gebeurt alles online: winkelen, boodschappen doen, een reis boeken en zelfs daten. Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit. Met social media vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio, versterk je een positief imago en ben je zichtbaar voor een doelgroep die je anders niet gevonden zou hebben.

Wat kost social media marketing uitbesteden voor een bedrijf?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij langs om onze werkwijze uit te leggen.

 

Wij werken o.a. voor Horecabedrijven, zorginstellingen, winkelcentra, Bakkers, etc.

Waarom jouw social media uitbesteden aan ons?

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe kandidaten voor jouw bedrijf tussen!

Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.