StockSnap RALDM02X8S 1 - Instagram uitbesteden

Professioneel je Instagram uitbesteden

De oplossing voor MKB ondernemers die professioneel actief op Instagram willen zijn, maar daar zelf geen tijd of inspiratie voor hebben.

Afspraak maken

 

Bekijk wat wij hebben gedaan voor Vishandel Steur met Facebook

StockSnap CX0T1DOOAU - Instagram uitbesteden

Herkenbaar probleem?

Ontbreekt het je aan tijd, kennis of heb je simpelweg geen inspiratie om regelmatig nieuwe posts op Instagram te plaatsen? En als je ein-de-lijk eens een bericht hebt geplaatst, vraag je je dan af waarom er zo weinig reacties op je bericht binnenkomen?

Als je jezelf hierin herkent mis je een enorme kans om een groot publiek via Instagram te bereiken. Meer dan 3 miljoen Nederlanders zijn enorm actief op Instagram en is het snelst groeiende social media kanaal en daar zitten vast (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf tussen!

Want: je wilt toch niet dat al die mensen die op Instagram zitten nooit iets van jouw bedrijf te zien krijgen?

Dit is de oplossing

Bij Social Media Bureau BuzzPartners kun je professioneel je Instagram uitbesteden. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten voor jouw bedrijf op Instagram. Maar wij kunnen dat ook op andere kanalen zoals, Twitter, Facebook, Pinterest en LinkedIn.

Resultaat: tientallen (en soms honderden) reacties op geplaatste berichten, een steeds hoger bereik en meer bezoekers naar je website of winkel.

En: je Instagram uitbesteden heeft ook een ander groot voordeel: omdat jij bij ons een persoonlijke Social Media Manager krijgt, nemen wij je al het werk uit handen. Dat scheelt je een hoop tijd, die je aan je bedrijf kunt besteden.

Aan jou de keuze: pak jij deze kans of geef je je concurrent vrij spel?

Risicoloos samenwerken: creëren wij geen groei op Instagram voor jouw bedrijf? Geld terug!

Meer dan 150 opdrachtgevers
build
Actief sinds 9 mei 2011
Instagram Business Manager
Gespecialiseerd in Instagram uitbesteden
Partner Rodi Media’s NH Zaken
Beoordeling (121 recensies) 4,8 uit 5.
Partner Burrie Media Purmerend

Optimaal resultaat halen uit jouw Instagram Marketing? Kom met ons in contact.

We maken graag een afspraak met je. Je steekt er altijd wat van op, en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!


We zeggen het graag nog ‘ns keer: een afspraak met Buzz is absoluut vrijblijvend.
Dus: waarom eigenlijk niet?

Maak een afspraak
 • Last-minute input

  Jouw Instagram beheer uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op Instagram heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via Instagram kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

  Bij BuzzPartners krijg jij je eigen Social Media Manager die jouw zakelijke Social Media naast Instagram ook Facebook of LinkedIn beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • Instagram Beheer

  Jouw Instagram beheer uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op social media heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via social media kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Bij BuzzPartners krijg jij je eigen social media manager die jouw zakelijke Facebook, Instagram of LinkedIn beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • Optimaal Bereik

  BuzzPartners Content Model

  Voorheen was het zo eenvoudig. Iedereen kon een zakelijke Instagrampagina aanmaken en berichten plaatsen. Maar wist je dat elke keer dat je Instagram opent, 150 zakelijke berichten klaar staan die getoond willen worden? Instagram kan ze niet allemaal tonen en veel ondernemers die zelf een zakelijke pagina hebben, merkten een flinke terugloop van het bereik.

  BuzzPartners heeft een uniek BuzzPartners Content Model ontwikkeld waarmee wij in staat zijn berichten te creëren met een optimaal bereik. Op deze manier kun jij je onderscheiden van jouw concurrenten. Nieuwsgierig hoe wij werken? Maak een vrijblijvende afspraak.

 • Altijd up-to-date

  Parate kennis!

  Heb je eindelijk een leuke post gemaakt… wordt je bericht bijna niet getoond! Herkenbaar? De kans is dan groot dat je een bericht hebt gemaakt die niet voldoet aan de richtlijnen van Facebook of Instagram.

  Onze social media experts houden zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen op het gebied van social media marketing en zijn uitstekend op de hoogte van alle do’s en dont’s. De social media markt is altijd in beweging en BuzzPartners dus ook. Voor een optimaal resultaat evalueren wij regelmatig met onze klanten de behaalde resultaten.

Het Instagram uitbesteden proces van Buzzpartners

Stap 1: Opzetten / Optimaliseren van Instagram

Ons bedrijf heeft veel ervaring met het opzetten / optimaliseren van het Instagramkanaal. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt op Instagram en dat alle informatie op de juiste manier wordt geplaatst.

Stap 2: Interview door jouw persoonlijke Social Media Manager

Om tot een optimaal resultaat te komen en om jou optimaal te ontzorgen bij de Social Media activiteiten, krijgen al onze opdrachtgevers een persoonlijke Social Media manager. Deze komt langs bij jouw bedrijf en neemt een interview met je af. Hierdoor kan BuzzPartners berichten creëren voor jouw bedrijf volgens het unieke Buzz Content Model. Je hoeft nooit meer na te denken over nieuwe berichten.

Stap 3: 24/7 meekijken via ons Buzzboard

Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot een zeer handig en gebruiksvriendelijk Social Media dashboard. Via ons BuzzBoard kun je vooraf de berichten bekijken die jouw persoonlijke Social Media Manager heeft klaargezet. Daarnaast zie je het Social Media bereik wekelijks stijgen.

Stap 4: Maandelijks contact


Iedere 4 weken neemt jouw Social Media Manager contact met je op om nieuwe Social Media berichten voor jouw bedrijf klaar te zetten. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten en krachtige acties voor jouw bedrijf op alle Social Media kanalen.

Stap 5: Social Webcare

Op de berichten die BuzzPartners op de Instagrampagina van jouw bedrijf uitstuurt kunnen geïnteresseerden vragen stellen. Jouw Social Media Manager beantwoordt alle binnenkomende reacties namens jouw bedrijf. Wij laten jouw bedrijf geen verkoopkans missen!

Stap 6: Korte lijnen

Het is belangrijk om actuele acties en leuke foto’s van jouw bedrijf en medewerkers aan jouw persoonlijke Social Media Manager bij BuzzPartners door te sturen. Dat gaat heel gemakkelijk via e-mail, Dropbox of WhatsApp.

Stap 7: Advertising Programma’s

Instagram Advertising is een krachtige manier om binnen een korte persiode extra veel mensen te bereiken binnen jouw doelgroep. Ideaal om een mooie actie te promoten of het aantal likers op jouw Instagrampagina te verhogen. Door onze kennis en ervaring weten wij met onze advertising programma’s een optimaal resultaat te boeken.

Stap 8: Full Service Concept

Met ons unieke en beproefde full service concept ondersteunen wij jouw bedrijf bij iedere stap naar een hoger succes op Instagram. Onze opdrachtgevers profiteren van krachtige Social Media marketing zonder daar zelf tijd en kennis in te investeren. Jij houdt meer tijd over voor jouw bedrijf en bent toch professioneel en doeltreffend actief op Social Media.

Afspraak maken

Wij staan te popelen om voor jouw aan de slag te gaan voor jouw Instagram succes. Dus wacht niet langer en maak een afspraak om je Instagram uit te besteden bij ons.

Bekijk anders ook nog onze overige onderscheidingen

IMG 4480 e1520868475688 - Instagram uitbesteden

Instagram marketing uitbesteden bij Buzzpartners

Van alle social media kanalen is Instagram in 2017 het hardst gegroeid. Instagram groeit in bijna alle leeftijdscategorieën waardoor het ook voor bedrijven nu heel interessant wordt om op Instagram actief te zijn.

BuzzPartners zorgt ervoor dat jouw bedrijf ook hier met creatieve content en advertisingprogramma’s jouw doelgroep bereikt. Dit kanaal is uitstekend geschikt voor branding van jouw bedrijf waarbij foto- en videocontent centraal staan.

Instagram marketing uitbesteden

Stap in de voetsporten van vele andere ondernemers die het succes van facebook marketing hebben ontdenkt bij Buzzpartners.

neem contact op