36654688 l e1567752674847 - Instagram uitbesteden

Professioneel Instagram uitbesteden?

Wij bieden de oplossing voor MKB ondernemers die professioneel actief op Instagram willen zijn, maar daar zelf geen tijd, creativiteit of inspiratie voor hebben.

Afspraak maken

 

33139088 l - Instagram uitbesteden

Instagram marketing uitbesteden

Van alle social media kanalen is Instagram in 2018 het hardst gegroeid. Het gebruik van Instagram groeit in bijna alle leeftijdscategorieën waardoor het ook voor bedrijven steeds interessanter wordt om op Instagram actief te zijn.

BuzzPartners zorgt ervoor dat jouw bedrijf ook hier met creatieve content en advertisingprogramma’s jouw doelgroep bereikt. Dit kanaal is uitstekend geschikt voor de branding van jouw bedrijf waarbij foto- en videocontent centraal staan.

Bekijk wat wij voor Vishandel Steur hebben gedaan op Social Media 

70893639 l - Instagram uitbesteden

Herkenbaar probleem?

Ontbreekt het je aan tijd, creativiteit, kennis of heb je simpelweg geen inspiratie om regelmatig nieuwe posts op Instagram te plaatsen? En als je na veel moeite eens een foto hebt geplaatst, vraag je je dan af waarom er zo weinig interactie op je bericht binnenkomt?

Als je jezelf hierin herkent mis je een enorme kans om een groot publiek via Instagram te bereiken. Meer dan 4 miljoen Nederlanders zijn actief op Instagram en het is wereldwijd het snelst groeiende social media kanaal. Daar zitten hoogstwaarschijnlijk (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf tussen!

Jij wilt toch niet dat al die mensen die op Instagram zitten nooit iets van jouw bedrijf te zien krijgen maar wel van jouw concurrent?

Wij bieden de oplossing!

Bij BuzzPartners kun je professioneel Instagram voor jouw bedrijf uitbesteden. Wij creëren en plaatsen creatieve berichten voor jouw bedrijf op Instagram.

Het resultaat: dé perfecte Instagram Feed en een visuele weergave van jouw merk dat jouw verhaal vertelt, waarmee je jouw doelgroep op een verrassende manier aanspreekt. Hierdoor verbind je jouw doelgroep met jouw merk.

Instagram inzetten heeft ook nog een ander groot voordeel. Doordat er nog relatief weinig bedrijven actief zijn op Instagram in vergelijking met andere platformen, bouw je sneller een hoger bereik op.

Meer dan 150 opdrachtgevers
build
Actief sinds 9 mei 2011
Beoordeling (121 recensies) 4,8 uit 5.
Instagram Business Manager
Gespecialiseerd in Instagram uitbesteden
Partner Rodi Media’s NH Zaken
Partner Burrie Media Purmerend

Optimaal resultaat halen uit jouw Instagram Marketing? Kom met ons in contact.

We maken graag een vrijblijvende afspraak met je. Je steekt er altijd wat van op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen! ;-).

Maak een afspraak

Het Instagram uitbesteden proces van BuzzPartners

Stap 1: Opzetten / Optimaliseren van Instagram

Ons bedrijf heeft veel ervaring met het opzetten / optimaliseren van het Instagramkanaal. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt op Instagram en dat alle informatie op de juiste manier wordt geplaatst.

Stap 2: Interview door jouw persoonlijke Social Media Manager

Om tot een optimaal resultaat te komen en om jou optimaal te ontzorgen bij de Instagram activiteiten, krijgen al onze opdrachtgevers een persoonlijke Content Marketeer. Deze komt langs bij jouw bedrijf en neemt een interview met je af. Hierdoor kan BuzzPartners berichten creëren voor jouw bedrijf volgens het unieke Buzz Content Model. Je hoeft dus nooit meer na te denken over nieuwe berichten.

Stap 3: 24/7 meekijken via ons Buzzboard

Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot een zeer handig en gebruiksvriendelijk Social Media dashboard. Via ons BuzzBoard kun je vooraf de berichten bekijken die jouw persoonlijke Social Media Manager heeft klaargezet. Daarnaast zie je het Social Media bereik wekelijks stijgen.

Stap 4: Maandelijks contact


Iedere 4 weken neemt jouw persoonlijke Content Marketeer contact met je op om nieuwe Instagram berichten voor jouw bedrijf klaar te zetten. Wij creëren en plaatsen creatieve berichten en krachtige acties voor jouw bedrijf op Instagram.

Stap 5: Social Webcare

Op de berichten die BuzzPartners op de Instagrampagina van jouw bedrijf uitstuurt kunnen geïnteresseerden vragen stellen. Jouw persoonlijke Content Marketeer beantwoordt alle binnenkomende reacties namens jouw bedrijf. Wij laten jouw bedrijf geen verkoopkans missen!

Stap 6: Korte lijnen

Het is belangrijk om actuele acties en mooie of leuke foto’s van jouw bedrijf en medewerkers aan jouw persoonlijke Content Marketeer bij BuzzPartners door te sturen. Dat gaat heel gemakkelijk via e-mail, Dropbox of WhatsApp.

Stap 7: Advertising Programma’s

Instagram Advertising is een krachtige manier om binnen een korte persiode extra veel mensen te bereiken binnen jouw doelgroep. Ideaal om een mooie actie te promoten of het aantal likers op jouw Instagrampagina te verhogen. Door onze kennis en ervaring weten wij met onze advertising programma’s een optimaal resultaat te boeken.

Stap 8: Full Service Concept

Met ons unieke en beproefde full service concept ondersteunen wij jouw bedrijf bij iedere stap naar een hoger succes op Instagram. Onze opdrachtgevers profiteren van krachtige Social Media marketing zonder daar zelf tijd en kennis in te investeren. Jij houdt meer tijd over voor jouw bedrijf en bent toch professioneel en doeltreffend actief op Social Media.

Waarom BuzzPartners?

Omdat wij net een stapje verder gaan voor het WOW-effect! Wij plaatsen niet zomaar "een stukje tekst met een foto", maar zorgen ervoor dat jouw bedrijf echt in contact komt te staan met jouw doelgroep. Een trouwe fan van jouw bedrijf zal immers niet zo snel overstappen naar de concurrent. Doordat je bij ons een persoonlijke Social Media Manager krijgt die jou al het werk uit handen neemt, scheelt het je ook nog eens een hoop tijd die jij aan je bedrijf kunt besteden!

Stap in de voetsporten van vele andere ondernemers die het succes van Instagram marketing hebben ontdenkt bij BuzzPartners en neem contact met ons op.

Daarnaast werk je met ons vrijblijvend samen: creëren wij geen groei op Instagram voor jouw bedrijf? Dan krijg jij je geld terug!

Liever actief op een ander Social Media kanaal? Wij kunnen dit ook op Twitter, Facebook, Pinterest en LinkedIn.

neem contact op
 • Last-minute input

  Jouw Instagram beheer uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op Instagram heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via Instagram kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

  Bij BuzzPartners krijg jij je eigen Social Media Manager die jouw zakelijke Social Media naast Instagram ook Facebook of LinkedIn beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • Instagram Beheer

  Jouw Instagram beheer uitbesteden

  Ondernemers zijn altijd druk bezig met het runnen van hun bedrijf. Het posten van een bericht op social media heeft dan vaak niet de hoogste prioriteit, laat staan een goed bericht. En dat is een gemiste kans!

  Want juist via social media kunnen bedrijven in contact komen met hun doelgroep! Denk aan het promoten van nieuwe producten, maar ook het ‘warm’ houden van je klanten en ze op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Bij BuzzPartners krijg jij je eigen social media manager die jouw zakelijke Facebook, Instagram of LinkedIn beheert en reageert op berichten. Zo houd jij meer tijd over voor de zaak!

 • Optimaal Bereik

  BuzzPartners Content Model

  Voorheen was het zo eenvoudig: iedereen kon een zakelijke Instagrampagina aanmaken en berichten plaatsen. Maar wist je dat elke keer dat je Instagram opent, 150 zakelijke berichten klaar staan die getoond willen worden? Instagram kan ze niet allemaal tonen en veel ondernemers die zelf een zakelijke pagina hebben merkten een flinke terugloop van het bereik.

  BuzzPartners heeft een uniek BuzzPartners Content Model ontwikkeld waarmee wij in staat zijn berichten te creëren met een optimaal bereik. Op deze manier kun jij je onderscheiden van jouw concurrenten. Nieuwsgierig hoe wij werken? Maak een vrijblijvende afspraak.

 • Altijd up-to-date

  Parate kennis!

  Heb je eindelijk een leuke post gemaakt… en dan word je bericht bijna niet getoond! Herkenbaar? De kans is dan groot dat je een post hebt gemaakt die niet voldoet aan de richtlijnen van Instagram.

  Onze social media experts houden zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen op het gebied van Social Media marketing en zijn uitstekend op de hoogte van alle do’s en dont’s. De Social Media markt is altijd in beweging en BuzzPartners dus ook. Voor een optimaal resultaat evalueren wij regelmatig met onze klanten de behaalde resultaten.