BUZZPARTNERS-logo-HR

Instagram uitbesteden

Instagram

Inspireer en motiveer potentiële klanten in de regio met jouw Instagram pagina. Besteed Instagram uit aan BuzzPartners.

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Met Instagram breng je het verhaal van je organisatie letterlijk in beeld. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten het gevoel hebben dat zij jou al online hebben leren kennen en eerder voor jou kiezen, dan voor een concurrent.

Wil je aan de slag met Instagram marketing? Ons enthousiaste team gaat graag voor je aan het werk om jouw bedrijf (online) te laten groeien. Wil je meer weten over het uitbesteden van de online marketing? Neem contact op met BuzzPartners.

Waarom jouw Instagram uitbesteden?

Waarschijnlijk heb je een Instagram bedrijfsprofiel aangemaakt, heb je enthousiast een paar berichten geplaatst, maar ligt het account nu stil of heb je geen tijd om te reageren op alle reacties. Logisch, want de werkzaamheden binnen het bedrijf gaan gewoon door. Daarnaast blijkt het bedenken van creatieve vernieuwende berichten, die ook nog eens veel bereik, reacties en likes opleveren, een behoorlijke opgave.

Het platform Instagram biedt een heleboel mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Dat gaat verder dan alleen het plaatsen van een aantal foto’s met hashtags. BuzzPartners weet precies op welke manier Instagram moet worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken.

Instagram voor bedrijven

Wij helpen ondernemers binnen het MKB die graag willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om van hun Instagram bedrijfsprofiel een groot succes te maken. Wij nemen al het werk rondom Instagram voor je uit handen, zodat jij je volledig kan richten op al die (nieuwe) klanten.
Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt.

Instagram uitbesteden: werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijke social media manager die ervoor zorgt dat alles rondom social media geregeld wordt. We starten met een strategisch interview op locatie om te bepalen wat jouw persoonlijke doelen zijn. Vervolgens komt onze fotograaf iedere 3 maanden bij jou op locatie om foto’s te maken die wij gebruiken voor Facebook en/of Instagram. Met de berichten die wij plaatsen bereik je duizenden mensen per maand. Geen zorgen: ook de reacties beantwoorden wij tijdens onze ruime openingstijden

Wat kost Instagram uitbesteden?

Wij staan voor eersteklaskwaliteit voor minder. We gaan graag met je om tafel om in kaart te brengen wat de behoeftes zijn omtrent social media. Maak een afspraak. Ons enthousiaste team komt graag bij je langs om onze werkwijze uit te leggen.

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.