BUZZPARTNERS-logo-HR

Ford Huisman

Ford Huisman is al meer dan 40 jaar een begrip in Nibbixwoud. Het is van oudsher echt een familiebedrijf met een zeer persoonlijke benadering in een ontspannen en ongedwongen sfeer, maar wel in een modern en ruim opgezet pand met veel parkeerruimte en direct gelegen aan de A7.Je kunt hier terecht voor schade, onderhoud, occasions en meer.

Ford Huisman, hiervoor ‘Gebr. Huisman’, hadden zich bij de start van onze samenwerking recent aangesloten bij Ford. Door deze mooie stap te nemen, zagen zij ook in dat er een professionele online slag moest komen: ook op het gebied van social media. Ze vonden het belangrijk om hun nieuwe naam en hun vernieuwde concept goed in de markt te zetten. Daarom hebben zij ons bedrijf ingeschakeld om hun Facebookpagina te optimaliseren en onderhouden.

Door creatieve en professionele berichten op de Facebookpagina te plaatsen en advertentiecampagnes op te zetten rondom de naamswijziging, hebben we binnen 5 maanden al een groei van 394% in het aantal likers gerealiseerd. Daarbij plaatsen wij alle visuals – die wij bij de berichten plaatsen – in een mooi huisstijl template. Dit zorgt voor herkenbaarheid, wat voor Ford Huisman juist erg belangrijk is.

Binnen een korte tijd hebben we Ford Huisman al goed in de markt kunnen zetten via social media. We kijken er naar uit om dit proces en de fijne samenwerking verder voort te zetten, om zo nog mooiere resultaten te behalen.

Startdatum

20-05-2021

Doelstelling

Nieuwe naam en concept communiceren via social media en professioneel zichtbaar zijn.

Resultaten

  • Binnen 5 maanden een groei van 394% in het aantal likers op Facebook
  • Binnen een korte tijd de nieuwe naam en het vernieuwde concept al sterk in de markt gezet via Facebook

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel