BUZZPARTNERS-logo-HR

Grig-Tweewielerservice

Hapert de versnelling of is de verlichting van je fiets kapot? Voor alle reparaties aan je fiets kun je terecht bij Grig-tweewielerservice, direct gelegen naast NS station Kersenboogerd in Hoorn. Daarnaast kun je bij Grig ook terecht voor het kopen van een nieuwe (of gebruikte) fiets.

Grigori is de trotse eigenaar van Grig-tweewielerservice. Hij is inmiddels een zeer ervaren vakman in het repareren en onderhouden van de, in Holland zo zeer geliefde, fiets. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest als fietstechnicus in Alkmaar, werd de drang om een eigen bedrijf in fietsen(reparatie) te beginnen steeds groter. Toen de winkellocatie in Hoorn vrij kwam, was het moment daar. Vanaf de opening heeft Grigori nog geen moment stil gezeten en het wordt steeds drukker. Hierdoor heeft Grigori geen tijd om zelf actief te zijn op social media en eigenlijk houdt hij zich hier liever zelf ook niet mee bezig. Daarom mochten wij hem hiermee gaan helpen.

Bij de start in januari 2021 had de Facebookpagina van Grig-tweewielerservice 454 likers. Nog geen jaar later zijn daar al 156 likers bijgekomen, waardoor de stand op 610 staat. Dit is het resultaat van het creëren van creatieve berichten met een tikkeltje humor, waarmee we maandelijks duizenden personen uit de doelgroep bereiken.

Het enige wat Grigori en zijn team nu nog hoeven te doen, is even lachen naar de camera als we een foto van hen komen nemen. Deze foto gebruiken we vervolgens weer om toffe content mee te maken. Grigori kan zich hierdoor lekker focussen op het verkopen en repareren van fietsen en hoeft zich niet meer druk te maken om zijn social media strategie.

Startdatum
04-01-2021

Doelstelling
Actief zijn op social media en continuïteit creëren in het uitsturen van berichten

Resultaten

  • +156 likers op Facebook binnen 9 maanden
  • Continuïteit in het aantal berichten dat wordt uitgestuurd
  • Leuke reacties op de geplaatste content

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel