BUZZPARTNERS-logo-HR

Juweliersbedrijf Sietze Wagenmakers

Sinds de oprichting in 1973 heeft Juweliersbedrijf Sietze Wagenmakers een rijke geschiedenis in Buitenveldert, Amsterdam. In oktober 2017 verhuisde de juwelier-horloger naar een nieuw adres aan de A.J. Ernststraat, met behoud van het vertrouwde vakmanschap en de warme service waar het bedrijf bekend om staat. BuzzPartners trad toe tot het team op 24 februari 2023 en heeft sindsdien Sietze Wagenmakers naar nieuwe hoogten gebracht op sociale media.

Uniek in vakmanschap en service

Met meer dan 50 jaar aan expertise is Sietze Wagenmakers niet zomaar een juweliersbedrijf. Het is een plek waar vakmanschap en service hand in hand gaan. Het bedrijf heeft een uitgekiend assortiment en een eigen atelier waar reparaties met vakmanschap worden uitgevoerd. BuzzPartners zag het potentieel om deze unieke elementen naar een breder publiek te brengen, vooral online.

Familietraditie en sociale factor

Als familiebedrijf heeft Sietze Wagenmakers een sterke familietraditie in het vak. Met dochter Brigitte en zoon Paul, een gediplomeerd goudsmid, is het een bedrijf waar klanten generaties lang blijven terugkomen. Het sociale aspect speelt een grote rol, waar elke klant wordt verwelkomd met vriendelijkheid en persoonlijke aandacht. BuzzPartners zag hierin een kans om het verhaal van het bedrijf te delen en de connectie met klanten te versterken.

Vrijheid, identiteit en online zichtbaarheid

Ondanks recente renovaties in het winkelcentrum, koos Sietze Wagenmakers in 2017 voor een verhuizing om de vrijheid van een familiebedrijf te behouden. BuzzPartners herkende de waarde van deze keuze en besloot de identiteit en stijl van het bedrijf online te laten stralen. Een Facebook- en Instagramkanaal werden aangemaakt om Sietze Wagenmakers online zichtbaar te maken en de verbinding met bestaande en potentiële klanten te versterken.

Succes op sociale media

Met de ondersteuning van BuzzPartners heeft Sietze Wagenmakers nu een actieve online aanwezigheid. Regelmatige posts op Facebook en Instagram tonen niet alleen het prachtige assortiment en de ambachtelijke werkzaamheden, maar delen ook het verhaal achter het bedrijf. De community groeit en de sociale factor die Sietze Wagenmakers uniek maakt, wordt nu ook online ervaren.

Startdatum

24-02-2023

Doelstelling

Online zichtbaarheid creëren en de verbinding met bestaande en potentiële klanten te versterken

Resultaten

  • Toename in online zichtbaarheid en betrokkenheid;
  • Versterking van de connectie met bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe doelgroepen;
  • Effectieve promotie van het vakmanschap, assortiment en aanbiedingen van Sietze Wagenmakers.

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel