BUZZPARTNERS-logo-HR

Keurslager Marc de Meijer

Keurslager Marc de Meijer is een slagerij gevestigd in Hoorn. Sinds de samenwerking met BuzzPartners van start ging op 12 juni 2023, heeft de slagerij niet alleen indrukwekkende resultaten behaald op Facebook, maar heeft het ook ontdekt dat social media een krachtig instrument is voor het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Passie voor het slagersvak

Bij Marc de Meijer mogen klanten meer verwachten. De winkel staat bekend om het leveren van het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Maar de ervaring gaat verder dan dat – het is een ‘kijkje in de keuken’ waar klanten de passie voor het slagersvak kunnen ervaren.

Social Media als wervingsinstrument

Marc de Meijer heeft ontdekt dat social media, met name Facebook, een effectieve manier is om niet alleen klanten aan te trekken, maar ook nieuwe medewerkers te vinden. Oproepen op social media blijken succesvol te zijn en resulteren in de werving van enthousiaste nieuwe teamleden.

Resultaten en impact

Met gemiddeld 22.445 impressies per maand op Facebook-posts heeft Keurslager Marc de Meijer een aanzienlijke online aanwezigheid opgebouwd. De berichten bereiken niet alleen bestaande klanten, maar ook potentiële klanten en nieuwe medewerkers.

De social media-strategie heeft ook geleid tot een groei van het aantal volgers: gemiddeld 35 nieuwe volgers per maand op Facebook.

Klanten en potentiële medewerkers krijgen via social media een kijkje achter de schermen. De transparantie en betrokkenheid dragen bij aan het creëren van een sterke band met hun klanten.

“De samenwerking met BuzzPartners heeft niet alleen onze Facebook-prestaties verbeterd, maar heeft ook een nieuw kanaal geopend voor het aantrekken van getalenteerde medewerkers. Het is geweldig om te zien hoe social media niet alleen onze passie voor het vak deelt met klanten, maar ook deuren opent voor nieuwe gezichten in ons team.”

Startdatum

12-06-23

Doelstelling

Werving van enthousiaste nieuwe teamleden via social media

Resultaten

Een aanzienlijke online aanwezigheid opgebouwd;
De berichten bereiken bestaande klanten, potentiële klanten en nieuwe medewerkers;
Gemiddeld 35 nieuwe volgers per maand op Facebook.

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel