BUZZPARTNERS-logo-HR

Klant werft klant actie

Jouw tip is een cadeaubon van € 50,- waard!

Ben je tevreden over Buzz? Zeg het voort en geef het ons door!

De meeste nieuwe klanten van BuzzPartners komen bij ons binnen door een aanbeveling van een andere klant. Omdat wij deze positieve aanbevelingen enorm op prijs stellen willen wij je hiervoor graag belonen.

Ben je tevreden over onze dienstverlening en ken je ondernemers die geen tijd hebben om telkens nieuwe, aansprekende Social Media berichten te creëren voor hun bedrijf?

Vertel ze dan eens over je ervaringen met BuzzPartners.

Jij weet, als klant zijnde, immers het beste hoe wij te werk gaan. En met onze drie merkgaranties, groei in likes / volgers, groei in bereik en gegarandeerde continuïteit, kun je ons veilig en vertrouwd aanbevelen in jouw netwerk.

Ken je iemand die onze dienstverlening goed kan gebruiken? Voor iedere nieuwe klant die je bij Buzz aanbrengt en die een samenwerking met ons aangaat, ontvangen zowel jij als de nieuwe klant een gratis cadeaubon ter waarde van € 50,- naar keuze.  

Mijn eigen gegevens

Mijn aanbeveling

Routing: wij maken een afspraak met jouw aanbeveling. Indien deze persoon kiest voor een samenwerking met BuzzPartners, ontvang jij, en jouw aanbeveling, de cadeaubon naar keuze!

Ja, ik heb een tip

Deze ondernemer heb ik op de hoogte gebracht van mijn ervaringen met BuzzPartners, en mogen jullie bellen voor een vrijblijvende afspraak.