BUZZPARTNERS-logo-HR

Rijwielhandel Purmerend

Gelegen in het hart van het gezellige centrum van Purmerend, is Rijwielhandel Purmerend een trotse leverancier van diverse A-merken fietsen en accessoires. Sinds 2023 zijn broers Jeffrey en Mitchell de nieuwe eigenaren, en met de overname kwam ook de uitdaging om de social media aanwezigheid van de zaak nieuw leven in te blazen. BuzzPartners trad toe tot het team om Rijwielhandel Purmerend weer in de schijnwerpers te zetten.

Waardevolle aanwezigheid op Social Media

Met maandelijkse Facebook-posts die gemiddeld 11.700 impressies genereren en een toename van 20 nieuwe volgers per maand, heeft Rijwielhandel Purmerend een waardevolle aanwezigheid op social media gerealiseerd. De focus ligt op het leveren van hoogwaardige fietsen en benodigdheden, waarbij de broers Jeffrey en Mitchell hun klanten persoonlijk adviseren en uitleg geven.

Uitdagingen en oplossingen

Na de overname hadden Jeffrey en Mitchell niet voldoende tijd om hun social media up-to-date te houden. BuzzPartners kwam in beeld om deze taak op zich te nemen en de online zichtbaarheid te herstellen.

Rijwielhandel Purmerend wilde stabiel aanwezig zijn op social media om niet uit het oog van hun klanten te verdwijnen. BuzzPartners bood een oplossing waarbij ze constant en consistent zichtbaar werden, met als resultaat een groeiend aantal volgers en berichten die veel bekeken worden.

BuzzPartners beheert de sociale media van Rijwielhandel Purmerend effectief, waardoor de broers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. De communicatie met BuzzPartners wordt als duidelijk en overzichtelijk ervaren.

Resultaten en voordelen

Door de strategie van BuzzPartners heeft Rijwielhandel Purmerend niet alleen meer volgers gekregen, maar ook echte betrokken volgers die geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten.

De rijwielhandel is nu aanzienlijk beter zichtbaar dan voorheen, waardoor klanten hen gemakkelijker kunnen vinden en volgen op sociale media.

BuzzPartners ontzorgt Rijwielhandel Purmerend op het gebied van social media, waardoor de broers meer tijd hebben voor hun passie: het adviseren van klanten en het leveren van hoogwaardige producten.

In samenwerking met BuzzPartners heeft Rijwielhandel Purmerend niet alleen hun online aanwezigheid hersteld, maar ook een actieve en betrokken community opgebouwd die de broers volgt in hun reis als nieuwe eigenaren van deze gezellige rijwielhandel.

Startdatum

01-03-2023

Doelstelling

Effectief beheren van social media en online zichtbaarheid herstellen

Resultaten

  • Online aanwezigheid herstelt
  • Een actieve en betrokken online community opgebouwd

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel