social media expert - Social Media Expert

Een Social Media expert: wanneer ben je er nu een?

Een "expert" ben je als je heel veel weet over een bepaald onderwerp. Wij van BuzzPartners durven het te zeggen: wij weten veel over Social Media en hebben een Social Media expert in huis, sterker nog: wij hebben er meerdere. Puur, omdat Social Media onze core business is.


Wij laten je graag zien dat wij de experts op dit gebied zijn: maak daarom een vrijblijvende afspraak met ons!

 

Josien final1zn e1515675702748 - Social Media Expert

Een Social Media expert

Het maakt niet uit hoe je het noemt. Maar Josien is er zeker een. Zij is op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de verschillende Social Media kanalen die BuzzPartners aanbiedt.

Eén van de eisen van een Social Media expert: Kennis, trends en ontwikkelingen bijhouden voor al jouw klanten. Bij BuzzPartners zijn dat meer 150 ondernemers . Zij hebben liever dat Josien dit doet dan dat zij daar zelf mee bezig moeten zijn. Josien is elke dag bezig om alle trends en ontwikkelingen bij te houden en traint haar collega's hierop.

Onze Social Media experts, waar Josien er één van is, bedenken en creëren op basis van de trends en ontwikkelingen verrassende berichten voor hun opdrachtgevers die veel interactie uitlokken. 

  • Social Media Advies

    Je kan bij ons niet alleen je Social Media uitbesteden, maar je kan bij ons ook terecht bij een Social Media consultant of een Social Media adviseur voor Social Media advies.

  • Kleine bedrijven bereiken grote massa's potentiële afnemers

    Social Media kanalen inzetten voor jouw MKB-bedrijf?

    Met Social Media kunnen MKB-bedrijven doelgericht hun publiek bereiken. Actief zijn op Social Media is namelijk niet alleen wat voor de grote bedrijven. Met enkele post per maand kunnen MKB-bedrijven al enorm veel potentiële kopers bereiken. Vaak merken wij dat ondernemers te weinig tijd en inspiratie hebben om elke week meerdere malen een post te plaatsen waardoor zij hun doelgroep aan zich gebonden houden. De Social Media Experts van BuzzPartners kunnen als geen ander deze taak van je overnemen en jouw doelgroep blijven bereiken met berichten die gelezen worden.

placeholder - Social Media Expert
Social Media manager Josien geeft graag uitleg waarom Social Media belangrijk is