BUZZPARTNERS-logo-HR

TikTok recruitment bij BuzzPartners

Onze garanties: groei in bereik, groei in likes / volgers én continuïteit.
Het eerste meetpunt is na 3 maanden. Als wij deze garanties dan niet hebben gerealiseerd,
mag men de samenwerking direct beëindigen. 

TikTok heeft zich snel ontwikkeld als een van de krachtigste platforms voor moderne recruitment marketing. Bij BuzzPartners zetten we dit platform graag in om te zorgen voor snelle en indrukwekkende resultaten in recruitment marketing. Als je op zoek bent naar een manier om jong, creatief talent aan te trekken, dan is TikTok de oplossing.

Waarom TikTok inzetten voor het werven van personeel?

Met meer dan 800 miljoen actieve gebruikers wereldwijd, biedt TikTok de unieke mogelijkheid om een jong en betrokken publiek direct aan te spreken. Deze gebruikers zijn niet alleen actief, maar ook creatief, divers en klaar om deel te nemen aan wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Bij BuzzPartners benutten we de voordelen van TikTok om aantrekkelijke, pakkende campagnes te ontwikkelen die niet alleen jouw naamsbekendheid vergroten, maar ook daadwerkelijk conversies genereren binnen jouw ideale doelgroep. Onze aanpak is gericht op het versterken van jouw employer brand en het direct bereiken van kandidaten die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar die ook echt aansluiten bij jouw bedrijfscultuur.

Strategische content

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom creëren we op maat gemaakte content die specifiek ontworpen is voor jouw doelgroep. Ons team van creatieve experts weet precies wat werkt op TikTok – van grappige posts tot inspirerende verhalen – en dit te integreren in jouw huidige marketingstrategie.

TikTok’s targetingopties maken het een ideaal kanaal voor gerichte recruitment marketing strategieën. Daarom stemmen wij elke campagne nauwkeurig af op specifieke leeftijdsgroepen, interesses, gedragingen en zelfs locaties. Dit zorgt ervoor dat jouw content gezien wordt door precies die kandidaten die het beste passen bij de normen, waarden en doeleinden van jouw organisatie. TikTok maakt het mogelijk om jouw boodschap direct voor hun ogen te krijgen.

Interactie die zorgt voor actie

Interactie op TikTok gaat verder dan alleen maar kijken. Wij ontwerpen campagnes die uitnodigen tot actie. Of het nu gaat om het delen van een video, het reageren op een challenge of het solliciteren voor een baan, we zorgen ervoor dat elke klik en swipe bijdraagt aan het opbouwen van jouw employer brand en het werven van geschikt talent.

Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer kandidaten naar je bedrijf en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is bij uitstek, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar, het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt.
Lees meer over Instagram…

Tiktok marketing

TikTok

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken. Lees meer over TikTok…

Onze merkgaranties

Met TikTok kunnen we niet alleen je zichtbaarheid vergroten, maar ook zorgen voor een authentieke interactie met de community. Dit platform is uitstekend voor het organisch opbouwen van een betrokken groep volgers dat trouw blijft aan jouw merk.

Vergroten van naamsbekendheid: Snel en effectief.
Versterken van de employer brand: Innovatief en jong.
Engagement en interactie: Direct en meetbaar.

Daarnaast staat het monitoren en optimaliseren van campagnes bij ons hoog in het vaandel. Met behulp van analytics tools volgen we de prestaties van elke campagne in real-time. Zo kunnen we snel en effectief bijsturen, gebaseerd op concrete en accurate data. Of het nu gaat om het aanpassen van de content, het verfijnen van de doelgroep, of het verbeteren van de call-to-action, onze focus ligt altijd op het maximaliseren van de ROI. We zorgen ervoor dat jouw TikTok campagnes continu geëvalueerd en verbeterd worden, zodat ze altijd de gewenste resultaten leveren. 

Jouw TikTok marketing uitbesteden?

Wij begrijpen dat tijd een luxe is die veel bedrijven niet hebben. Daarom nemen wij de volledige uitvoering van TikTok recruitment uit handen, van strategieontwikkeling tot content creatie en interactie management.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien met TikTok. Of je nu in Alkmaar, Amsterdam of ergens daartussen bent, we staan klaar om jou te helpen het potentieel van TikTok recruitment volledig te benutten. 

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast potentiële kandidaten voor jouw team tussen!

Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw TikTok kanaal.

Cor Ofman
Cor Ofman
2023-07-13
Professionele begeleiding en we zijn erg tevreden met het resultaat.
marc de Meijer
marc de Meijer
2023-07-03
Duidelijke uitleg en korte lijntjes. Werkt heel prettig.
Jeffrey K
Jeffrey K
2023-05-06
Vriendelijk team , denken goed met je mee . Nemen de tijd voor je en reageren snel ! Onze pagina is nu altijd up to date dankzij BuzzPartners.
Brigitte Wagenmakers
Brigitte Wagenmakers
2023-04-05
Geweldige partner die al jouw social media uit handen neemt. Toppers!!!
Mario Swartsenburg
Mario Swartsenburg
2022-05-03
We zijn nu net een maand verder en de resultaten zijn al top. Super leuk team , en professioneel!

Of lees hier onze verschillende klantcasussen