BUZZPARTNERS-logo-HR

Werken bij ouderenzorgorganisatie Silverein

Silverein, een opkomende ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, heeft sinds de oprichting op 30 juni 2021 een sterke online aanwezigheid opgebouwd, mede dankzij de samenwerking met BuzzPartners als hun social media marketing partner. Met onder andere een maandelijkse gemiddelde van 40.000 impressies op Facebook-posts en een constante groei van circa 50 nieuwe volgers per maand op Facebook, heeft de organisatie een sterke positie op social media opgebouwd.

Waarom Werken bij Silverein op sociale media?

Bij Silverein draait alles om het creëren van betekenisvolle momenten voor ouderen. Deze toewijding aan een waardig en waardevol leven wordt niet alleen weerspiegeld in de zorg die Silverein biedt, maar ook in de werkomgeving die zij creëren. BuzzPartners heeft deze essentie vertaald naar doeltreffende wervingscampagnes op Facebook, Instagram en TikTok voor potentiële medewerkers.

Strategie en resultaten

BuzzPartners vertaalt de missie van Silverein naar pakkende en wervende boodschappen op sociale media. De focus ligt op het overbrengen van de persoonlijke en waardevolle aspecten van Werken bij Silverein.

Naast de inhoudelijke boodschappen zorgt BuzzPartners voor visuele content die aanspreekt. Krachtige visuals op Facebook en Instagram versterken de boodschappen en maken de cultuur van Silverein zichtbaar voor potentiële medewerkers.

De resultaten zijn duidelijk zichtbaar. Het aantal volgers op zowel Facebook als Instagram neemt elke maand nog steeds toe. 

Door de samenwerking met BuzzPartners heeft Silverein de mogelijkheid gekregen om hun online aanwezigheid te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan hun kernactiviteiten. De communicatieafdeling van Silverein kan zich volledig richten op de overdracht van essentiële boodschappen, terwijl BuzzPartners verantwoordelijk is voor de uitvoering van een effectieve social mediastrategie.

Het succes van Werken bij Silverein op sociale media is een gezamenlijke prestatie, waarbij BuzzPartners een belangrijke rol speelt in het versterken van de missie van Silverein en het aantrekken van gemotiveerde medewerkers die willen bijdragen aan een waardig en waardevol leven voor ouderen in de regio Utrecht.

Startdatum

30-06-2021

Doelstelling

Sterke online aanwezigheid opbouwen

Resultaten

  • Online aanwezigheid optimaliseren zonder afbreuk te doen aan hun kernactiviteiten;
  • Aantrekken van gemotiveerde medewerkers.

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel