BUZZPARTNERS-logo-HR

Winkelcentrum Weidevenne

Winkelcentrum Weidevenne is een winkelcentrum in Purmerend waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je hier bijvoorbeeld een kapper, juwelier- en opticien. Kortom: het is een winkelcentrum waar je vrijwel alles kunt vinden wat je nodig hebt in het dagelijks leven.

De ondernemers van Winkelcentrum Weidevenne promootten het winkelcentrum voorheen eigenlijk alleen via offline media, zoals in de krant. Ze hadden ooit wel een Facebookpagina aangemaakt, maar hier deden ze vrijwel niets mee. En als ze al iets deden, dan werden er voornamelijk berichten gedeeld van andere pagina’s. Ze maakten zelf geen unieke en eigen content. Toch wilden de ondernemers wel graag meer aandacht krijgen voor het winkelcentrum via social media, maar wisten ze eigenlijk niet hoe ze dit moesten aanpakken. Daarom hadden ze begin 2019 onze hulp ingeschakeld.

Door creatieve en unieke content op de Facebookpagina van Winkelcentrum Weidevenne te plaatsen, is de pagina in twee jaar tijd van 606 naar 3523 likers gegroeid. Ook hadden we een Instagrampagina voor hen aangemaakt, die in twee jaar tijd 668 volgers heeft gegenereerd. Bovendien komen er veel leuke reacties van klanten binnen onder de verschillende geplaatste berichten.

Het fijne is dat de ondernemers nu zelf geen omkijken meer hebben naar de social media pagina’s van Winkelcentrum Weidevenne, ze zijn nu online goed zichtbaar zonder hier zelf tijd en aandacht aan te moeten besteden. Het enige wat ze moeten doen is even lachen voor de foto wanneer we deze van hen komen maken. Deze komen dan weer op hun social media pagina’s terecht.

Lees meer over retail marketing

Startdatum

23-04-2019

Doelstelling

Via social media meer aandacht krijgen voor het winkelcentrum en haar activiteiten.

Resultaten

  • Het eerste jaar een stijging van 481% in Facebook likers
  • Binnen twee jaar meer dan 600 volgers op Instagram
  • Positieve reacties van klanten op de geplaatste social media berichten

Wat zeggen onze klanten?

Deel gerust dit artikel