BUZZPARTNERS-logo-HR

Marketing & recruitment in de zorg

Jouw online succes met BuzzPartners

Vandaag de dag is online zichtbaarheid cruciaal. Dit geldt ook voor de zorgsector, waar betrouwbaarheid en bereikbaarheid erg belangrijk zijn. Met onze expertise in social media management en door middel van effectieve marketing strategieën, brengen we graag de online zichtbaarheid van jouw zorginstelling naar een hoger niveau.

Daarnaast is het in de competitieve zorgsector een uitdaging om gekwalificeerd personeel aan te trekken. We erkennen het belang van niet alleen het aantrekken, maar ook het behouden van toptalent voor jouw zorginstelling. Onze aanpak van recruitment marketing in de zorg is ontworpen om jouw organisatie te positioneren als een aantrekkelijke werkgever en de beste kandidaten aan te trekken.

Onze aanpak: Jouw groei

Wordt zichtbaar voor jouw doelgroep in de regio: besteed de social media marketing uit aan BuzzPartners.

Jouw zorginstelling verdient aandacht. Meer dan 95% van de Nederlanders tussen de 12 en 45 jaar oud bevindt zich op een social media platform. Deze platforms bieden een gouden kans om naamsbekendheid te vergroten en vertrouwen op te bouwen bij jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw zorginstelling een bekend en vertrouwd gezicht wordt in de regio. 

Instagram marketing

Instagram

Wij maken van jouw merk een vertrouwd gezicht op Instagram. Door middel van gerichte advertenties bereiken we jouw ideale doelgroep, vergroten we je zichtbaarheid en stimuleren we betrokkenheid.
Lees meer over Instagram…

Tiktok marketing

TikTok

TikTok’s unieke en dynamische platform biedt nieuwe kansen om een jonger en interactief publiek te bereiken. Ons team is bedreven in het creëren van pakkende content die resoneert met de TikTok-gebruikers. Advertise on Tiktok Lees meer over TikTok…

Facebook marketing

Facebook

Door onze expertise in Facebook-advertising ben je verzekerd van een effectieve strategie die niet alleen de naamsbekendheid vergroot, maar ook leidt tot conversies. Lees meer over Facebook…

Onze strategie: Aantrekken, boeien, binden

Doelgerichte campagnes: Wij creëren op maat gemaakte social media campagnes die jouw vacatures onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Door gebruik te maken van gerichte advertenties en boeiende content, zorgen we ervoor dat jouw vacatures opvallen bij potentiële kandidaten.

Employer Branding: Een sterk werkgeversmerk is essentieel om talent aan te trekken en te behouden. Wij helpen je bij het ontwikkelen en promoten van een aantrekkelijk employer brand dat de waarden en cultuur van jouw organisatie weerspiegelt. Dit zorgt ervoor dat kandidaten niet alleen voor een baan kiezen, maar voor een carrière bij jouw zorginstelling.

Succesverhalen delen: Inspirerende verhalen van huidige medewerkers kunnen potentiële kandidaten motiveren om te solliciteren. Wij helpen je deze verhalen te verzamelen, te creëren en te delen via social media op een effectieve manier, wat de authenticiteit en aantrekkelijkheid van jouw organisatie vergroot.

Casestudy: Prinsenstichting

Een praktijkvoorbeeld van onze expertise in de online wereld van de zorg is onze samenwerking met Prinsenstichting. De Prinsenstichting is een zorgorganisatie in Purmerend die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Door de social media uit handen te geven, konden zij zich richten op hun kernactiviteiten terwijl wij zorgden voor significante groei op platforms zoals Facebook en Instagram. Van het opstellen van krachtige berichten tot het creëren van aantrekkelijke visuals, ons werk resulteerde in een toename van betrokkenheid en zichtbaarheid.

Ook hebben wij voor hen o.a. een speciale ‘Werken bij Prinsenstichting‘ Facebookpagina aangemaakt, dat volledig is gewijd aan carrièremogelijkheden binnen de organisatie. Dit heeft niet alleen geleid tot een toename in het aantal kwalitatieve sollicitaties, maar ook tot een grotere betrokkenheid van de huidige medewerkers.

Waarom kiezen voor BuzzPartners?

Ervaring en expertise: Ons team staat klaar om jouw online aanwezigheid te versterken. Wij begrijpen en kennen de unieke uitdagingen, maar ook kansen binnen marketing in deze branche en passen onze strategieën daarop aan.

Volledige ontzorging: Te druk? Gebrek aan inspiratie? Geen probleem. Wij nemen alle online marketingactiviteiten uit handen, van strategieontwikkeling tot uitvoering, we zorgen zelfs voor de visuele content. Met ons full-service concept ben je verzekerd van een groeiende online aanwezigheid en meer klantbetrokkenheid, zonder dat jij je hier zorgen over hoeft te maken.

Gepersonaliseerde aanpak: Elke zorginstelling is uniek en dus ook elke strategie die wij ontwikkelen. We werken nauw samen met jouw team om te zorgen dat jouw boodschap de gewenste doelgroep bereikt, raakt en bindt.

Samenwerken voor succes

De geschikte kandidaat vinden in de zorg is meer dan het vullen van vacatures; het gaat om het bouwen aan een toekomst waarin jouw zorginstelling gezien wordt als dé plek om te werken. Met ons aan je zijde heb je toegang tot expertise, tools en strategieën die nodig zijn om dit doel te bereiken. En jij hebt meer tijd over om te focussen op de operationele taken. 

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken. Jouw succes is ons doel. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin jouw zorginstelling de aandacht krijgt die het verdient!