BUZZPARTNERS-logo-HR

Social media foto- en videosessie

Afspraakbevestiging

Wanneer je een foto- en/of videosessie met ons hebt gepland, sturen we één dag voor de geplande afspraak een SMS-herinnering naar de contactpersonen.

Daarin vind je de datum en het tijdstip van de afspraak. Deze herinnering bevat ook een link naar deze pagina, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt om je foto- en video sessie tot een succes te maken. We willen er zeker van zijn dat je goed voorbereid bent en dat de foto- en/of videosessie soepel verloopt, zodat we de beste resultaten kunnen behalen voor jouw bedrijf. 

We rekenen erop dat onze fotograaf tijdens de sessie wordt begeleid, zodat we de juiste visuals kunnen creëren voor jouw bedrijf. Door de fotosessie goed voor te bereiden, kunnen we het beste uit onze samenwerking halen.

Daarom vragen we je onderstaande drie zaken te verzorgen:

Zorg voor zoveel mogelijk medewerkers tijdens de fotosessie:
Wil je je social media echt tot leven brengen? Laat je medewerkers schitteren op de foto’s en video’s. Het werkt omdat klanten graag de mensen achter een bedrijf zien. Dus haal zoveel mogelijk medewerkers bij elkaar voor de fotosessie. Kies degenen die je wilt laten stralen op jouw social media kanalen. Foto’s van bekende gezichten doen het altijd goed en helpen een persoonlijke band te creëren met jouw doelgroep.

Houd rekening met het seizoen:
Om het hele jaar door relevante content te hebben, moet je denken aan seizoensgebonden variaties. Bedenk welke kleding geschikt is voor elk seizoen en neem verschillende outfits mee. Dit zorgt niet alleen voor gevarieerde content, maar voorkomt ook dat iedereen op de foto’s dezelfde kleding draagt. En kun je slim gebruik maken van seizoensgebonden content om jouw social media pagina’s boeiend te houden.

Feestdagen:
Feestdagen zijn mooie kansen om op in te spelen met jouw social media strategie. Als onderdeel van onze fotosessies, leggen we alvast de nodige beelden vast voor de feestdagen van de aankomende 4 maanden. Denk aan Pasen, Koningsdag, Sinterklaas en Kerst. Zo vergroot je de betrokkenheid en wordt jouw merk geassocieerd met positieve emoties en festiviteiten.

Door je fotosessie goed voor te bereiden en met deze overwegingen in gedachten, zul je een aantrekkelijke, consistente en boeiende aanwezigheid op social media kunnen behouden gedurende het hele jaar.

Kijk daarnaast eens naar deze 4 tips voor een geslaagde fotosessie.

Facebook marketing

Facebook

Facebook is een ideaal kanaal om jouw doelgroep snel te bereiken. Met Facebook vergroot je de naamsbekendheid, versterk je het imago van je bedrijf, trek je meer bezoekers naar je winkel en blijf je in contact met de doelgroep. Lees meer over Facebook…

Instagram marketing

Instagram

Instagram is op dit moment één van de snelst groeiende social media platformen in Nederland, zeker binnen de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. Instagram is bij uitstek het platform waar je het gezicht achter je bedrijf laat zien, je naamsbekendheid vergroot en je imago versterkt. Lees meer over Instagram…
Tiktok marketing

TikTok

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment. Waar het eerst vooral gebruikt werd door de jonge generatie, beginnen nu ook millennials het platform massaal te gebruiken. Lees meer over TikTok…

Onze Werkwijze

Bij Buzzpartners begrijpen we hoe belangrijk visuele content is voor een succesvolle aanwezigheid op sociale media. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om regelmatig professionele foto- en video sessies te plannen. Ons doel is om jouw merk op de best mogelijke manier te presenteren en ervoor te zorgen dat je opvalt op platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok.

Hoe onze fotosessie in zijn werk gaat:

Strategisch interview 
Onze reis begint met een strategisch interview op jouw locatie. We willen jouw doelen begrijpen en een gepersonaliseerde aanpak ontwikkelen.
Regelmatige fotosessies
 Gedurende het jaar komt onze professionele fotograaf om de drie maanden naar jouw locatie om foto’s te maken die perfect passen bij jouw merk en doelen.
Social media impact
 We gebruiken de gemaakte beelden om boeiende berichten te creëren die duizenden mensen per maand bereiken. We houden ook de interacties en reacties bij en zorgen voor actieve betrokkenheid tijdens onze ruime openingstijden.

Alvast bedankt voor je medewerking, en tot op de social media fotosessie!
We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw sociale media strategie naar een hoger niveau te tillen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een foto- en/of videosessie? Neem gerust contact met ons op!

De voordelen bij BuzzPartners

Artboard

Je houdt tijd over

Omdat jouw vaste online manager bij BuzzPartners alle werkzaamheden rondom social media van je overneemt houd jij tijd over, die je extra aan je bedrijf kunt besteden.
Artboard

Meer likes en volgers

Door onze unieke werkwijze zullen het aantal likes en interacties op jouw zakelijke social media kanalen gegarandeerd toenemen.
Artboard

Enorm bereik

Met de berichten die wij voor jouw bedrijf creëren bereik je duizenden mensen per maand. En daar zitten vast nieuwe klanten voor jouw bedrijf tussen!
Artboard

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn in ons vak. Daarom ontvang je zonder gedoe je geld terug als wij niet in staat zijn groei te genereren op jouw Facebook of Instagram kanaal.